• Goncalo Santos
    828
    Ne shvacam cemu ova zgrazanja da se gospodina Naukovica pita nesto o narativu da je vezan uz jednu politicku stranku? Doticni pretendira za jako odgovorno mjesto u klubu i koliko god mi ne htjeli to nogomet i politika su povezani.

Dodao bih da spomenuta stranka uz koju se povezuje Naukovic Domovinski rat smatra mitom i da se jedna od celnih osoba te stranke zalaze da se po Zagrebu prekriju murali Zvone Bobana s cuvene neodigrane utakmice.

Pretpostavljam da ljudi vide da su neki postulati na kojima Dinamo pociva dijametralno suprotni svjetonazorima te stranke te smatram da su pitanja upucena gospodinu Naukovicu legitimna.

Koliko sam vidio, svako pitanje je postavljeno uljudno, pristojno i bez provokacija. U istoj maniri pisem i ovaj komentar i sasvim nerado ukljucujem politiku u ovo, ali ko sto rekoh, covjek se bori za odgovornu funkciju, ovo je demokratski i transparentan klub, ljudi imaju pravo znati.
  • Paggini
    69k
    https://buymeacoffee.com/zonadinamopodcast

Stavljamo link za podršku dečkima još jednom. Ne morate davati 50 100 eura, možete i euro ili koliko god možete izdvojiti na mjesečnoj bazi.
  • Paggini
    69k
    Doticni pretendira za jako odgovorno mjesto u klubu i koliko god mi ne htjeli to nogomet i politika su povezani.Goncalo Santos

Pitanja su se dopustila iako zalaze u privatnost a ne da imaju veze sa stadionom, neka se covjeka pita da napokon svojim riječima razjasni sta i kako. No što god on rekao, sumnjam da će se mišljenje o ovom čovjeku kod nekih forumasa promijeniti jer eto, šubara prije 10 godina.
  • vjeko1701
    18.5k
    Pitanja su dopuštena i nitko od moderature na njih nije reagirao. Ali ako se sad radi tih pitanja opet ovdje razviju jedne te iste rasprave o nekim stvarima, to se neće dopustiti.

Pitanje je postavljeno, ako želi odgovoriti neka odgovori. Što god se dogodilo, kako god odgovorio, ovdje se neće tolerirati rasprava o tome po stoti put.
  • Goncalo Santos
    828
    poslije J nema K

Vjerujem da je gospodinu bilo jasno da je Dinamo iznimno medijski i navijacki pracen, to je teret posla s kojim se mora nositi, ne postavlja nitko pitanja o njegovoj obitelji i nema takve vrste diranja u privatnost.

Ja apsolutno shvacam da ljudi imaju razlicite politicke stavove i da se njima vode kroz posao i zivot, svaka osoba u Dinamu ima svoju viziju kluba i drustva, sto je legitimno. Nek stane onda jasno iza svojih uvjerenja i stavova, bez rukavica.

Legitimno je i od strane navijaca sto zele bolje upoznati ljude koji rade u klubu, ne zelim da sada se sada nakon sta produ izbori, ljudi s liste povuku, nestanu iz javnosti i da se ne zna cime se oni bave u klubu.
  • Goncalo Santos
    828
    jasno sve, zahvaljujem. Necu vise pisati o ovome.
  • vjeko1701
    18.5k
    Ok. Također, ne kužim odkud sad neka percepcija da se pola zone buni na to pitanje kada je u 3 stranice Q&A teme, samo jedan osvrt protiv tog pitanja i jedan osvrt za to pitanje. Doslovce dva posta, jedan za, jedan protiv.

Sam nešto propustio?
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Imam prijedlog, obzirom da prati Zonu i na instagramu i više nije u podcastima, da ugostite u podcast Ivana Ljubića Ljubu.

Volio bih njega čut da priča o Dinamu, stavovima o istom i svemu vezanom, bez upadanja u riječ od splitske tranvestije koja miješa č i ć, Puškara i onog antipatičnog Kecmana.
  • Jurki
    19.5k
    Kaj se Naukovica tice i te "situacije" kad bi sve ljude na temelju pripadnosti nekoj stranci micali iz kluba (isto je i za one koji glasaju za opciju xy) nebi ostal nitko ili skoro nitko.
    Na taj nacin bi sve ljude koji znaju i zele raditi u interesu kluba na brzinu potrosili.
    Osobno me nije briga u kojoj je doticni stranci ili za koga glasa.
    Jedino kaj je bitno je to da u ovom slucaju on radi u interesu kluba na najbolji moguci nacin na koji umije i zna.
    Isto tak iskljucivanjem pojedinaca (zbog politicke pripadnosti ili neceg treceg, a nije kriminal) koji su na listi koja je posteno pobijedila na izborima nebi postali nist drugo nego ono protiv cega se grupa borila godinama.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Mogućnosti su neiscrpne.
    Od gostiju koji mogu biti legende, klupski dužnosnici, igrači trenutni i bivši, komentatori do slavnih koji navijaju za Dinamo. Naravno možete pozvati i nekog za kog znate da se neće baš s vama slagati da malo zapaprite, samo nemojte zvati tipa zokija talijana ili neku takvu bagru, što sam siguran da ionako nećete.

Isto tak možda u budućnosti neka kratka rubrika šaljiva s nekim objavama ili nagradna igra ili tipa dinamovac tjedna pa ljudi šalju svoje snimke i slike itd.

Jedva čekam vidjeti novi studio kak ćete ga urediti kad skupite lovu. :)
  • Papastrumf
    19.2k
    Hoće li na novom Maksimiru i dalje za održavanje travnjaka biti zadužen Miljenko Sakoman ili će se pokušati s nekim novim? Možda probati dovesti nekoga iz vana ako u Hrvatskoj nema ljudi s potrebnim znanjem.nemapredaje

Najbolje da će ti na to pitanje javno odgovarati član IO-a, koji između ostalog ne odlučuje o zapošljavanju niti o otkazivanju ugovora sa zaposlenicima.
  • nemapredaje
    6.1k

Iskreno, nije mi ni bitno hoće li odgovoriti ili ne.
    U biti znam da sigurno neće odgovoriti.

Ali želim da to pitanje završi u eteru, jer nikako mi nije jasno zašto je taj čovjek sveta krava.

Edit: Koliko znam Sakoman nije zaposlenik Dinama. A ako je, kako je onda moguće da u isto vrijeme ima tvrtku koja se, između ostalog, bavi održavanjem nogometnih travnjaka.
  • Zagi
    11.5k
    Zadovoljni smo/nismo zadovoljni sa stanjem travnjaka i razmisljamo / ne razmišljamo o opcijama. Izvan ingerencije?
    Kolegu zanima to pitanje , kada i kome da ga postavi?
  • Papastrumf
    19.2k
    Zadovoljni smo/nismo zadovoljni sa stanjem travnjaka i razmisljamo / ne razmišljamo o opcijama. Izvan ingerencije?Zagi

To je sasvim drugo pitanje. Jeste li zadovoljni stanjem travnjaka i hoće li na novom stadionu za održavanje travnjaka biti zadužen Miljenko Sakoman nije ista stvar.
    Na prvo ti može dati svoje mišljenje, a o drugom ne odlučuje on nego Uprava kluba.
  • Zagi
    11.5k
    A gle. Ako je pitanje formulirano na način koji ne može dobiti pravi odgovor u tom trenutku ali je ujedno i zanimljivo i aktualno, voditelji ga mogu preformulirati.
    Npr "Dobili smo nekoliko pitanja vezanih za kvalitetu travnjaka. Kako ljudi u klubu razmišljaju o toj problematici?"

Poanta je (barem meni) dobiti odgovore na pitanja koja nas muče, ne nekog dovesti u škakljivu poziciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.