• NitkoBitan
    31.5k
    20.9.2025. u 9h na Trgu bana Jelačića održati se PROSVJED ZA SPAS HRVATSKE KULTURE.Goncalo Santos

Zar nije prvotni termin bio u 17h? To im nije bilo najpametnije s obzirom da se bas tad igra derbi izmedu Dinama i Hajduka.
  • Goncalo Santos
    823
    zbog derbija je prebacen prosvjed za u jutro.

Vjerujem da nece zbog derbija grad stati i da ce se ljudi odazvati i u jutro doci ispostovati gradjansku, domoljubnu duznost te da cemo poslijepodne nakon poslane poruke u miru ispratiti utakmicu.
  • NitkoBitan
    31.5k
    Da, bas sad vidim. 11 ujutro, a ne 9.
  • Goncalo Santos
    823
    isprike u 11, uredio sam komentar.
  • Marley
    4.8k
    https://www.zagreb.info/zagrebacke-price/zabrinuta-zagrepcanka-poslala-apel-roditeljima-letvama-teleskopima-i-sipkama-20-napadaca-nasrnuli-na-djecu/770524/

Kako ovome stati na kraj? Zanemarite sto je glupo napisan clanak.
    Skoro svaki dan su sranja u krugu skolskog dvorista, po parkovima...i to nije jedan, izolirani incident, problem traje navodno vec tjednima.
    Bijesna sam i kao roditelj, i kao netko tko je u ovome kvartu prakticki oduvijek, ovoga prije nije bilo.
    Od policije, a pogotovo skole u cijem se krugu to najcesce dogadja, prakticki i nema koristi.
    A onda kad nekome pukne film i uzme stvar u svoje ruke, a iskreno ja ne vidim drugog rjesenja, onda ce biti cudjenja i zgrazanja "pa to su samo djeca".
  • NKDZ86
    5.6k
    realno gledajući nikako, jer djecu odgaja ulica i sve uz nju, a ne mama i tata koji vjerovatno nisu prisutni u odgoju i sl. da ne ulazim dublje.
  • Marley
    4.8k
    ma ovo je jos i gore. Copor balavurdije koji su navodno, pripadnici jedne nacionalne manjine :wink:, pa su valjda zato jadni jos i vise zasticeni jel.
    To nije lokalna ekipa niti iz susjednog kvarta, to nisu vise djecja posla. Dolaze iz nekog desetog kvarta ovamo i izivljavaju se na slabijima, pljackaju klince, nanose im teske ozljede bez ikakvog povoda, unistavaju sve zivo.
    I da im nitko nista ne moze, balavcima od 12-16 godina????? Pa to je bolesno. Sto ti kao roditelju preostaje nego uzeti pravdu u svoje ruke kako bi zastitio svoje dijete??? Katastrofa.
  • Dino
    4.4k
    Nažalost, takvi ljudi razumiju samo i jedino nasilje i dok ne dobiju poštenu bukvicu (fizičku), teško da će im itko stati na kraj.
  • nemapredaje
    6.1k

To se prije riješavalo tak da se skupi ekipa iz škole (pa osmaša mora biti barem 20-30) i zalete se na ove, više se neće pojaviti.

Samo kaj je danas jbg to nezamilslivo.
  • Marley
    4.8k
    zamisli, "vodja" balavaca je vec odavno poznat policiji, ima hrpu prekrsajnih i kaznenih prijava. I nakon sto je u subotu navecer nekoliko djece zavrsilo na hitnoj na Rebru, neki i s teskim ozljedama, sutkinja ga pusti da se brani sa slobode?! Jer kao nije opasan za okolinu?!?! Pa kad citam i cujem takve nebuloze, nekad stvarno imam osjecaj da zivim u nekoj ludnici, a ne u "uredjenoj drzavi".
  • rioda
    10.3k
    Pravosuđe je najveći problem ove države
  • Dino
    4.4k
    Jer kao nije opasan za okolinu?!?!Marley

Nisam čitao vijesti iz našeg dvorišta jer sam još uvijek šokiran s američkim događajima, ali ovo je sumrak logike. Čovjek ozlijedi djecu i brani se sa slobode. Kod nas su svakakve skupine zaštićene ko lički medvjedi i niko im niš ne smije jer država to dopušta samo ne znam s kojom namjerom. Bolesno...
  • Marley
    4.8k
    ma... kako ces normalnu, civiliziranu djecu, poslati na ove propalice zasticene? Pa oni dolaze naoruzani do zuba, takvi ne oklijevaju koristiti ni nozeve ni ista drugo. Jer em znaju da im zakonski nitko nista ne moze/nece, em ih boli briga za posljedice. Njima nista nije na kocki. Ne mozes na takvu bagru poslati normalne osmase, previse je to uzelo maha :worry:
    A starija ekipa ako se uplete, na kraju ce samo oni kazneno odgovarati. Ali ja drugog rjesenja ne vidim. Jer kad ti je dijete u pitanju, vjerojatno nije problem ni odrobijati nekoga.
  • Hnlovac
    3.3k
    Još uvijek se ne zna identitet onog debila iz osnovne zbog kojeg roditelji svoju djecu nisu htjeli slati u školu?
  • Marktwain
    847
    Zna se, ali nitko neće javno reći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention