• Nolifer
    12.6k
    Prema informacijama Jutarnjeg, u želji da ga dovede u plavo jato, Zvonimir Boban nije dvojio, već je prilikom konačnog nagovora sjeo u automobil i vozio šest sati do Milana, gdje je nakon razgovora Alžirca posjeo na suvozačko mjesto i odradio novih 650 kilometara u povratnom smjeru, od Milanella do Maksimira. Za to Bobanu apsolutni naklon do poda...

Bennacer se, pak, kao što je znano, priključio suigračima na treninzima pod paskom Marija Kovačevića, čiji stožer brižno radi prema planu i programu da 27-godišnjeg veznjaka što prije stavi u konkurenciju. A svi bi se ključni preduvjeti, prema maksimirskom ehu od srijede, trebali ostvariti do sljedeće subote. Ili, u prijevodu, Bennacer bi, prema svemu sudeći, mogao debitirati upravo u najvećem derbiju hrvatskog nogometa, kontra Hajduka u Splitu, u sedmom kolu tekućeg SHNL-a. To bi doista bila priča...

U Dinamu su, jasno, oprezni, ne žele žuriti, ali postojeće impresije nadovezane na metričke i ine, opsežne podatke službe pod patronatom prvog čovjeka klupskog sektora fizioterapije i kondicije Vlatka Vučetića, govore da bi najzvučnije Dinamovo ovoljetno pojačanje u sljedećih deset dana moglo doseći potrebnu razinu za HR-premijeru.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/otkrivamo-kako-je-tekla-akcija-bennacer-debi-najveceg-dinamova-pojacanja-trebao-bi-biti-bombastican-15621236

Bravo Boban! Zanimljiv članak i akcija svakako.

:up: :cheer:
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Mislim da prema ovoj utakmici danas već možemo polako prelazit na igranje s dvije momčadi kako je igrao i Bjelica. Prva postava: Neva, Valinčić, Domingez, Škot, MPV, Miške, Ljubičić, Zajc, Varela/Vidović, Stojke, Beljo. Druga postava: Neva, Teofil, Galešić, Škot/Sergi, Goda, Villar, Soldo, Bennacer, Varela/Hoxha, Lisica, Bakrar/Kulenović. Znači obe momčadi bi osvojile HNL (gledao sam da ih nekako izbalansiram), iako nam malo kašljaju krila (zasad).
  • Ijayi Atiemwen
    3.8k
    IMG-4750.jpg

Jedan detalj nakon tekme… Klinci! :strong: :cool:
  • Sajla
    13k
    mislim da je vrijeme da se prestane sumnjati u kvalitetu Castore dresova :lol:
  • NORTE
    19.7k
    U kupu idemo u Karlovac, susret bi trebao biti u srijedu 29.10.

Ovako je to izgledalo prije 16 godina!
    4527262723_728401d333_c.jpg
    4527894146_4d1739dce0_b.jpg
    4527263117_b3bbf5382d_c.jpg
    4527262839_3513c36e0b_c.jpg
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    nadam se da nece biti odgode termina utakmice s Karlovcom, ali s obzirom na europu vrlo lako moguce. Raspored bi isto bio brutalan, u 10 dana 4 utakmice i od toga 3 gostovanja:

23.10. Malmö
    26.10. Vukovar
    29.10. Karlovac
    1.11/2.11. Rijeka
  • masacusec
    6.2k
    Dolazak u KA u korteu autima, a neki i limuzinom
  • Crni86
    15k
    Spominjalo se to desno krilo kao neki najslabiji dio ekipe a na mene su do sad desna krila (lija i bakrar) ostavili puno puno bolji dojam od lijevih (vidovic i hoxha)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet