• NORTE
    19.6k
    Zvone je tip osobe koja sigurno neće samo gledat kako mu neki totalni jebivjetri sa sudačke liste uništavaju trud i rad, te na silu glumit "gospoštinu" dok nas se zakida.
    Previše sebe on ulaže u svoj dinamo da dopusti takav odnos prema najjačem klubu.
    On je tip osobe koja će doć Kustiću i reć mu: slušaj, to tako ne može!

Iskreno, iako 20+ godina pratim dinamo i svjedočio sam njegovom epskom oproštaju na Maksimiru, nisam znao baš puno o Zvonetu, niti pratio, niti se infomirao o njemu, sve do sada kad je ovim potezom s Bennijem svima predstavio dinamovu "budućnost bez granica".

Znao sam da ima iskustvo najvećih nogometnih organizacija, ali nikad nisam čitao detalje o njemu.
    Tek sad sam svjestan koliki ugled i važnost on ima na svjetskoj nogometnoj sceni.

On je jedan od "otaca" uvođenja FIFA-inog VAR-a na svjetsku scenu!
    Onda u svojoj Hrvatskoj (kojoj je toliko dao!) mora gledati kako nam u 2025. jebivjetri iz Splita i sudačke var sobe neviđenim cirkusom nakon 4 minute pregledavanja otimaju vodstvo i bodove.

Simbol dinama je čudo, a sad svom dinamu vraća i donosi ono što smo sanjali i za što smo se borili.
    Kakvo vrijeme za biti član dinamove vojske.
    Budućnost bez granica je počela u velikom stilu, a s ovakvim vojskovođom, ovakvom vojskom i novim dinamovim tvrđavama koje se grade u Zagrebu naš europski gigant dinamo bit će jak kao nikad do sad.
  • Jurki
    19.4k
    Zvone je tip osobe koja sigurno neće samo gledat kako mu neki totalni jebivjetri sa sudačke liste uništavaju trud i rad, te na silu glumit "gospoštinu" dok nas se zakidaNORTE

S ovim se apsolutno slazem.
    Ulozilo se previse novaca u momcad i sigurno ne sjedi skrstenih ruku.
    Ne treba nam nitko nist pokloniti, vec da se postivaju PNI.
    Momcad nam je dovoljno dobra i kvalitetna da isporuci zeljeni rezultat.
    Najzalosnije u celoj prici je da umjesto o utakmicama, pricamo o mutavim sucima koji ne znaju/ne mogu barem minimalno kvalitetno odraditi posao.
    21. stoljece, a debili ne znaju uloziti smijesna sredstva da Var radi bez problema. Prica o nestanku struje na stadionima da nije tragicna, bila bi smijesna.
    Jedan usrani UPS kosta stotinjak eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube