• vjeko1701
    18.5k
    Ne bi me čudilo zadnja dva vezna Benaccer i Zajc za HNL a Miško i Ljubo za EL.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Iako smo igrali protiv niželigaša mislim da su igrači iz drugog plana generalno odigrali jako dobru utakmicu. To je jako bitno s obzirom na tempo koji nas čeka i koji starta već ovaj mjesec.
  • PetkoDaniOršaGol
    773
    Mudri je djelovao bezvoljno...
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Meni je Varela top igrač, igrao bi mi u prvoj na lijevom krilu, odličan je, brz,spretan, tehnički odličan, i protiv Vž je bio odličan i danas odličan.
  • CastAway1986
    4k
    Kad se sjetim Banjola od lani razlika u pristupu nebo i zemlja, sviđa mi se kako su se predstavili Zajc i Bakrar , šteta crvenog na kraju ali mislim da nije bilo loše namjere Solde..Imamo stvarno veliku širinu u momčadi a pojedini su dokazali da zaslužuju puno veću minutažu..
  • Marley
    4.8k
    eh lako im kad mene nema tamo...
  • mlinchica
    3.9k
    :rofl: Gorica prošle sezone?
  • NoSkillan
    88
    kova ocito vidi soldu kao valverdea kao veznog koji krpa sve sta treba
  • Nogo
    9.2k
    Bravo za dečke i njihov pristup!
    Mislim da možemo računati na dosta igrača van prvih 11.
    Mogla bi biti žestoka borba za dres.
    Najveće razočaranje Mudražija.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Malo je ovaj nepotrebni i neinteligentni crveni na centru pokvaril dojam, ali sve u svemu, konačno lagano gostovanje u kupu, kod uvijek neugodnog Dinama :joke:
    Baš sam zadovoljan pristupom ekipe i većine pojedinaca, grizli su u ovoj "kvalifikacijskoj" tekmi za prvu momčad...
    Mudri i Soldo (koji doduše nije igrao na prirodnoj poziciji) su samo potvrdili ono što vjerujem većina misli - teško da će prismrditi prvoj ekipi.
    Zajc i Bakrar su me oduševili, a ponovil bum opet, Varela mora u prvu.
  • rokikaciga
    5.5k
    Ja sam najavio u zajebanciji da ce Varela bit. As najbolji igrac do rujna. Sad bi ozbiljno to mogao i postat ali do zimske stanke (Bennija ne racunam, on je vanzemaljac)
  • vjeko1701
    18.5k
    kod uvijek neugodnog DinamaNemrem igra Dinamo

Hej, ekipa sa Gavranovićem i skoro Kangom. Nije za bacit.
  • Kermit
    681
    Veselim se vidjeti Zajca u jačoj utakmici. Mogao bi biti dosta bolji od Miška na šestici. Danas je imao sve, trka, udarac, proigravanja. Ako sam dobro vidio, samo jedna kriva lopta.
    Bakrar opravdava dolazak, a jedino mi je žao kaj Mudri nije na razini. Muči se i to jako. Jebiga, ne mogu svi igrati...
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k

A poslije s klupe ušel atletični Bošnjak
  • rioda
    10.3k

Nemojte podcjenjivati Bošnjaka, čovjek je prije koji tjedan zabio hattrick u 6 minuta i preokrenuo s 4:2 na 4:5 za Predavac :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.