• Orc123
    13.1k
    Strasno glup crveni u pm
  • Dadox
    957
    Dobit crveni direktni u 89.min kod 6-0…E moj Soldo…
  • Dzoni
    2k
    Nepotrebno i glupo, nadam se da će ga i klub kaznit oduzimanjem kojeg dana plaće za ovo
  • Goncalo Santos
    802
    Sta se kule jos sramoti, ispadamo smijesni protiv nizeligasa se svadamo sa sucem.
  • don
    15.8k
    je li se prenosi i na ligu crveni? predpostavljan da je, znači nema ga ni protiv hajduga.
  • Dadox
    957
    da…i ne samo to nego se i žuti prenose i akumuliraju bez obzira na natjecanje.Od ove sezone.
  • Orc123
    13.1k
    Danas Bakrar najbolji, Mudrazija katastrofalno los! Soldo glup crveni do bola ali jbg igrao van pozicije! Stojke puno bolji u 2. Pol...Varela i Zajc isto jako dobri! Svi ostali solidni.

Pristup tekmi jako dobar.
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Ovaj ulet klinaca nakon sučeva zvižduka, baš predivno za vidjet i još svi u dinamovim dresovima.
  • mlinchica
    3.9k
    Ovaj ulet klinaca nakon sučeva zviždukadinamo u srcu

Bude i šore za dres :lol:
  • Crni86
    15k
    Top pristup ekipe danas.

Nadam se da ce za vikend bakrar i zajc dobit vide od 30 min. Zasluzili su danasnjom partijom. Mali Varela takoder
  • Paggini
    68.9k
    Ovaj ulet klinaca nakon sučeva zvižduka, baš predivno za vidjet i još svi u dinamovim dresovima.dinamo u srcu

Jebote oni bar znaju tko su ovi igrači, sjećam se kad je Dinamo gostovao u Đakovu kad sam bio klinac, svi neki jebeni drlozi igrali, jedino kod sam znao je bio Kwedi, pa mi se on potpisao na majicu...
  • don
    15.8k
    malo kojem novom igraču se veselin kao Zajcudon

napisano nakon dolaska svih igrača. Ko je god pratio Zajca zna kakav je paklen igrač.

očekujen ga u prvih 11 uskoro.
  • PetkoDaniOršaGol
    773
    Zadnji kadar prije odjave - izgleda da je fajt bio na centru, neko komešanje, možda nastavak onog otimanja par klinaca od onog jednog uplakanog klinca. Čak i odrasli sa onim žutim markerima su se nekaj gurali...
  • Jurki
    19.5k
    Kup uspjesno odrađen, bez povreda. Pristup jako dobar.
    Vidjeli nekoliko igraca koji dobrano pretendiraju na udarnih 11..
    Kova ima stvarno slatke brige kaj se sastava tice.
    Glup crveni, nepotrebno.
    Ovo zaboraviti, Gorica nam slijedi, jos jedna jako bitna i vazna tekma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.