• Teofil Kateran
    3.2k
    Nadam se potpuno promiješanom sastavu pa da nam se pokažu i igrači iz drugog plana.

Filipović - Goda, Theophile, Galešić, Valinčić - Soldo, Zajc, Mudražija - Varela, Kulenović, Bakrar

Šteta što obrambeno nemamo više širine jer bi sad definitivno dobro došlo da imamo Živkovića, Jakirovića, Vinlofa i da je Pierre-Gabriel u rosteru. Ako se ne varam prva trojica su s reprezentacijama, a za Pierre-Gabriela nitko ne zna što se događa i kakav je status.
  • wolfgang14
    2.9k
    ne želim se previše radovati ovoj utakmici jer imam osjećaj da će je odgodit zbog pljuska i potopa pa ću bit zbediran. Ne znam kaj je s kišama i dinamovim utakmicama ove sezone...
  • hardek
    6.2k
    kaj je s kišama i dinamovim utakmicama ove sezone...wolfgang14

Prokletstvo traje još od prošle sezone
  • kd8
    7
    Jedini ispravan i pametan pristup, još samo igrači moraju biti željni dokazivanja i pobjede
  • NORTE
    19.7k
    Baš me zanima hoće li i Bennacer biti među tih 20...Mr Blue

Do jučer bio u Milanellu, a sad mu samo fali da ga na potopljenoj oranici maltraju "pijani Zagorci".
  • deda
    40.8k
    Di ćeš ti u Zagorje :lol:
  • mali M
    8.6k
    Di ćeš ti u Zagorje :lol:deda

Pa kad ne postoji izraz "pijani Bjelovarčani" :lol:
  • CastAway1986
    4k
    Najbitnije da prođe bez ozljeda, prolaz nije ni najmanje upitan !
  • Neron53
    2k

Zato ima jedan stara poslovica " ..cuvaj se pijanih Bilogoraca .." :)
  • Droljo
    20.9k

Kolega, misliš na meglolizce sa bilogore? :lol:
  • NKDZ86
    5.6k
    Dobro jutro svima braćo plave krvi, dočekali smo da igra naš diname, napokon!! Samo da ne bude odgode, nedaj Bože!
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.