• Teofil Kateran
    3.2k
    Nadam se potpuno promiješanom sastavu pa da nam se pokažu i igrači iz drugog plana.

Filipović - Goda, Theophile, Galešić, Valinčić - Soldo, Zajc, Mudražija - Varela, Kulenović, Bakrar

Šteta što obrambeno nemamo više širine jer bi sad definitivno dobro došlo da imamo Živkovića, Jakirovića, Vinlofa i da je Pierre-Gabriel u rosteru. Ako se ne varam prva trojica su s reprezentacijama, a za Pierre-Gabriela nitko ne zna što se događa i kakav je status.
  • wolfgang14
    2.9k
    ne želim se previše radovati ovoj utakmici jer imam osjećaj da će je odgodit zbog pljuska i potopa pa ću bit zbediran. Ne znam kaj je s kišama i dinamovim utakmicama ove sezone...
  • hardek
    6.2k
    kaj je s kišama i dinamovim utakmicama ove sezone...wolfgang14

Prokletstvo traje još od prošle sezone
  • kd8
    7
    Jedini ispravan i pametan pristup, još samo igrači moraju biti željni dokazivanja i pobjede
  • NORTE
    19.7k
    Baš me zanima hoće li i Bennacer biti među tih 20...Mr Blue

Do jučer bio u Milanellu, a sad mu samo fali da ga na potopljenoj oranici maltraju "pijani Zagorci".
  • deda
    40.8k
    Di ćeš ti u Zagorje :lol:
  • mali M
    8.6k
    Di ćeš ti u Zagorje :lol:deda

Pa kad ne postoji izraz "pijani Bjelovarčani" :lol:
  • CastAway1986
    4k
    Najbitnije da prođe bez ozljeda, prolaz nije ni najmanje upitan !
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.