• Crni86
    15k
    takoder :smile:
  • Thor
    730
    Dela :victory:
  • Brusa
    3.6k
    možda oni koji su upućeniji i upoznati s djelima (i nedjelima) kandidiranih povjerenika, bi mogli tu napisati nešto o njima tu, da se mi neupućeni upoznamo bolje s njma.
  • DerHerrKool
    14
    možda oni koji su upućeniji i upoznati s djelima (i nedjelima) kandidiranih povjerenika, bi mogli tu napisati nešto o njima tu, da se mi neupućeni upoznamo bolje s njma.Brusa

Baš sam i ja mislio ovo predložit.
  • Dubbbrava
    1.1k
    Samo se nadam da je Žigi odzvonilo napokon
  • BBBaranja
    4k

Kalkan je isto glavin podanik,čisto da znaju ljudi za koga ne glasati :smile:
  • Šteco
    1.2k
    Ne bi bilo loše da se nekaj napiše o povjerenicima. Barem nešto, ako ništa drugo, barem mi tu, tj oni koji su upoznati s osobama koje su se kandidirale.

Teško je ovako nekoga odabrati većini. Ok, nađe se pokoje ime koje treba izbjeć, ali bi volio znat koga odabrati i zakaj sam ga odabrao.
  • deda
    40.8k
    Moj glas po pitanju povjerenika ide gospodinu Brekalu iz Požege. Dinamovac koji radi izniman posao u svojoj županiji. Vrijedan, iskren, pravi dinamovac. :heart:
  • Ljubo
    96
    Djelim isto mišljenje ko i @Šteco jer mislim da bi bilo ok da kolege sa zone kažu ponešto za one povjerenike o kojima znaju jer dosta nas nemam pojma o njima i na tu osnovu ne znamo kome dati glas.
  • The Undertaker
    8.7k
    Ima li kakva lista koliko je koji povjerenik učlanio ljudi?
  • Sajla
    13k
    Pošto zaokružujemo/biramo samo jedno ime s liste povjerenika, a u skupštinu ih ulazi 5, ne bismo trebali svi glasati za istog. Ja sam sebi listu suzio na 3 imena, na temelju onoga što sam čitao na zoni, čuo od ljudi ili vidio u medijima. Gledao sam gdje su se događale dobre stvari vezane uz klub (Plave noći) i kakav je bio odaziv, gdje se intenzivno radilo na učlanjivanju i slično da bih odabrao tko dolazi u obzir, a neke sam otpisao na temelju stvari koje su već spomenute ovdje od nekih drugih.
    Nisam se još odlučio koje od ta tri imena ću odabrati, ali ima još par dana...
  • Neron53
    2k
    Od kad do kad se u subotu glasa na licu mjesta?
  • Papastrumf
    19.1k
    Ako znate nekog od povjerenika slobodno napisite par rijeci o istome. Molim vas samo da ne stigmatizirate i demonizirate ljude jer se ionako zna tko je sto bio i radio, a na taj nacin cete samo odbiti ljude u buducnosti da se kandidiraju.
  • Bosskovitz
    19.1k
    Što se povjerenika tiče, slično kao i Deda, mogu samo lijepe riječi za Darija Brekala iz Požege, čovjek radi vrhunski posao kao povjerenik, vrlo je aktivan i ispravan Dinamovac te sigurno nitko neće pogriješiti ako njemu da glas. Ima tu još par imena za koja sam čuo lijepe riječi, ali ne znam ih dovoljno dobro osobno pa prepuštam drugima koji znaju.

Sušta suprotnost od gore navedenog je zna se tko. No to je demokracija i na to se trebamo naviknuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.