• Zg123
    2.5k
    Meni Linodala ide na zivce i organski ga ne podnosim ali cinjenica je da covjek uspjesno vodi reprezentaciju godinama i trazitit mu dlaku u jajetu stvarno nema smisla
  • NitkoBitan
    31.4k
    Modric uspjesno vodi reprezentaciju dugi niz godina, a vidjet cemo kako ce to izgledat kada njega ne bude, predvidam odlazak Dalica.

Takva klasa na terenu i izvan njega vuce momcad po inerciji kao Ronaldo Portugal, Messi Argentinu ili pak Livaja nesposobne tovare.
  • KtcGoat
    1.2k
    Otic ce zajedno vjerovatno
  • NitkoBitan
    31.4k
    Vjerojatno da. Kako se ukrcao na brod "Luka Modric" tako ce sa njega i otic. Ako ostane i poslije Modrica i napravi odlican rezultat, svaka mu cast.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Ja kad njega cujem dobijem proljev, to je prica o svemu osim o nogometu ALI igraci to ocito puse i to funkcionira. Najuspjesniji izbornici su nam populisti Ciro i Dalic i to je ocito formula.
  • DrRatoljub
    169
    Pa na svakoj temi ekipe prvenstveno sere. Zašto bi ova bila ista drugačija. Da se razumijemo, mi dugo igramo loše i mislim da je zadnji Euro bio debakl. Ali kad se uzme u obzir rad u klubovima i u HNSu, mora se reći da je reprezentacija fantastična. Dalić nije Mourinho, ali je u usporedbi s većinom hrvatskih trenera doktor. Znam da to više govori o ostalima, ali ljudi imaju iskrivljenu percepciju stvarnosti.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    i što onda ako bude lošije kad modrić ode?
    najnormalnija stvar na svijetu, svaka reprezentacija ima uspješnije i manje uspješne generacije.

jel (bubam) švedski nogometni savez dobar? jel njihova struka dobra ili za izbornike postavljaju volvolade?

dok su imali ibrahimovića, bili su respektabilna reprezentacija, jučer ih kosovo dobije u hendikepu i propustili su nekoliko velikih natjecanja u nizu...

čemu to konstantno postavljanje kriterija "ako" i potreba da se netko dokazuje?
    pa jbt ja imam manje od 40 godina i već mi postaje teško pratiti sve novotarije koje se događaju u mom poslu, jedan mourinho je došao od toga da vodi najbogatije i najjače klubove na svijetu do otkaza u mrtvom fenerbahčeu....

zašto bi netko trebao biti vrhunski izbornik i trener? dva potpuno različita posla!
    zašto bi netko trebao biti jednako uspješan izbornik sa svakom reprezentacijom?
    zašto bi svaki trener trebao biti jednako dobar sa svakim klubom kojeg vodi?
  • Droljo
    20.9k

Dozvoljavaš da bi nekakav Mourinho, Toplak ili Klopp bolje vodio repku ili je dalić izabran od Boga i naroda jedino riješenje?
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Nismo se baš razumjeli. Manje je važno u ovoj priči to je li on fake vjernik ili lažni domoljub (nećemo sad to debatirati), nego to iz kojeg osinjaka idu napadi na njegovu vjeru i domoljublje (točnije sve nas vjernike i domoljube).
  • DrRatoljub
    169
    Sad su mladi imali 3 šanse u 2 minute. Šteta kaj nisu zabili. Vidi se da se dižu nakon uvodnog pritiska Turaka.
    A Vrba je 2 puta popusio loptu na našoj polovici. Isto kao protiv Hajduka
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Dozvoljavaš da bi nekakav Mourinho, Toplak ili Klopp bolje vodio repku ili je dalić izabran od Boga i naroda jedino riješenje?Droljo

ne znam!

međutim, mislim da je poprilično respektabilno sa hrvatskom reprezentacijom, koja je kvalitativno takva da rubno imamo 11 klasnih igrača za prvu postavu, osvojiti 2 medalje na svjetskim prvenstvima i jednu u ligi nacija (u mandatu od 8 godina)

možda bi sa nekim drugim hrvatska osvojila sva zlata, ali ja sam i ovako zadovoljan i smatram da je to, sa svim usponima i padovima (koji su najnormalnija stvar, jako, jako dobro odrađen posao.

svakom izborniku dođe kraj, doći će i njemu, opet najnormalnija stvar.
  • Crni86
    15k
    da covjek uspjesno vodi reprezentaciju godinamaZg123

S ovim se slazem, ali isto tako je svojom tvrdoglavoscu donekle i ogranicio taj uspjeh (npr europska prvenstva koja su odigrana dosta lose - usudio bi se rec i kriminalno).

Moj dojam je da smo mi bili spremni za iskorak. Na svjetskim prvenstvima mu svaka cast, ali opet stoji pitanje da li se u francuskoj moglo vise kad svjesno stavlja subu na gol makar se zna da je ozlijeden. Kako se pripremila ta argentina u katru? Tri dana se prica o provociranju i prljavoj igri a mi ko balavci ispali.

Meni uspijeh nije prolazak kvalifikacije, dobivanje crne gore 4:0 koja igra 60% tekme s igracem manje i tu nisam imao dojam da cemo ih napunit. Farske otoke da ne spominjem i tamo smo imali jako puno srece.

Ja sam vise dojma da je jedan modric 80% zasluzan za ovo sve, dok je zlatko eto 20%. Procitajte prvih 11 na sp u rusiji i to je vjerojatno jedna od najjacih nasih repki ikad.

Isto sada, koliku jacinu repke imamo, jos dolaze mladici kao pero sucic i franjo ivanovic. Luka zlatna lopta, josko jedan od najboljih stopera svijeta itd.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Meni uspijeh nije prolazak kvalifikacije, dobivanje crne gore 4:0 koja igra 60% tekme s igracem manje i tu nisam imao dojam da cemo ih napunit. Farske otoke da ne spominjem i tamo smo imali jako puno srece.Crni86

nije ti uspjeh upravo zbog ovih stvari na koje smo se naviknuli u njegovom mandatu.

jel vi zaboravljate da je od 1996. do 2016. hrvatska na velikim natjecanjima svega 4 puta prošla skupinu?
  • hardek
    6.2k
    Svaki reprezentativni prozor 2 iste teme. Dalić i Modrić, iz šupljeg u prazno
  • jakov1
    919

Ti ocito vodis neku svoju borbu.

Pitao si zasto ljudi ovdje seru po reprezentaciji, dobio si objasnjenja, ni na jedno nisi odgovorio, ali i dalje nastavljas nabrajati sportske uspjehe kao da zbog njih treba ignorirati sve drugo zbog ceg nam se ta fejkerska druzina gadi. Odi navijacima RB Leipziga bacati iste fore pa javi kako je proslo.

iz kojeg osinjaka idu napadi na njegovu vjeru i domoljublje (točnije sve nas vjernike i domoljube).Tvrdica McTvrdi

Brate mili, pa kao vjerniku i domoljubu mi lazni proroci poput Dalica smetaju vise od iskrenih nevjernika, oni barem ne sramote moje vrijednosti. Da sam ja novinar, isto bi ga prozivao za sva sranja koja prosipa na presicama, pocevsi sa blasfemicnim propovjedima o nebeskim navijacima i beskonacnim primjerima licemjerja. Ono sto ti zagovaras je kult, bespogovorno slaganje s istomisljenicima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.