• din
    1k
    tih 40% žena i djeca su više navijali nego ultrasi koji su došli da se "pokažu", a niti utakmicu ne gledaju
  • NORTE
    19.7k
    Nadam se da će ući i Majer i Baturina.
  • hardek
    6.2k
    Koliko nemam volje za gledat repku to nema nigdje.

Potratio bi ovaj ciklus (i SP) na uigravanje mlađe ekipe i novog izbornika.

Naravno da je Zlatko zaslužio ovaj ciklus cijeli, no ovo je negledljivo već dulje vrijeme.
    austrijanac

I kod mene slična situacija. Prošli ciklus sam barem imao Baturinu i Sučića za gledat u repci pa je tu bilo nešto za pratit. Kako će se snaći na ovoj razini i to, a sad bez toga...
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k

Nikako, repka je obiteljski izlazak, pogotovo u metropoli

Pozeri u crnom na centralnom dijelu...oni su u svojim glavama iznad svega ovoga.
  • Jos-Optimus
    7.4k
    Sve 5, neka frajer vodi repku do kad hoce, ali prestari i prespori smo. Imamo mlade, potentne, brze igrače, stavi ih na njihove pozicije, prilagodi i moderniziraj formaciju. Luka i dalje može jako puno dati, kao i Perija, ali mislim da je naša igra napravljena za dobre tekme protiv jakih, gdje uzmemo loptu i mrcvarimo otvorenog protivnika. Protiv slabijih to ne valja nikako
  • NKDZ86
    5.6k
    Ja sam šokeran kad himna crne gore nije bila izviždana, nepojmljivo nekad
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Kakav start calete glavom u guzicu crnogorcu,ima izac:lol:
  • đole
    482
    Svaki put kad Hrvatska odigra kratki korner jedno dijete se prebaci na rukomet ili košarku
  • hardek
    6.2k
    Krama identičan gol kao protiv Farana
  • KtcGoat
    1.2k
    "Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče" izvjesili crnogorci
  • Dzoni
    2k

Zato nam sada ide kazna od UEFE radi ubij Srbina pjesmice
  • Ludovic IX
    9.8k
    Ivanovic nije bolji napadac od bolje. Po meni, beljo i korisniji . Ovom se bolje složilo u lakšoj belgijskoj ligi neg ovom u bundesligi
  • Facke
    6.6k

Nemoj podcenivati belgijsku ligu. Decko je za belgijce dal 20 gola koj je sjajni broj. Uz to je i zabil golove v Europske Lige. Mene je Ivanovic super igrac i svida mi se neguv stil.
  • Jos-Optimus
    7.4k
    a čuj, tek treba vidjeti ima li on baruta za biti prva špica Benfice. Bio je i Musa tamk
  • hardek
    6.2k
    Franjo je odličan napadač za formacije sa 2 napadača. Zato je on i doživio procvat u Unionu jer oni igraju u formaciji s 2 napadača, a i Benfica isto pa očekujem da nastavi trpat i tamo.

Rekao bi da je Beljo bolji pick ako se igra s 1 špicom jer je kompletniji igrač. Tandem Beljo - Ivanović bi bio za prste polizat. Baš neka Van Nisterlooy - Owen komba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.