• flexXy
    3k
    Dobro da nismo usli u Ligu Prvaka, ovo mirisi na raspad i u EL. Mamic price o nekim pojacanjima samo plasira preko svojih novinara a nije se imalo ni namjeru nesto pojacavati.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Školica počinje 22.10.. opet od 1.razreda za nas
  • LovroZG
    1.3k
    Baš me zanima kakva će to pojačanja oni dovest kad im ne mogu dat minutažu u Europi. Prije da neće nikog dovest.

Za Europu imamo 19 igrača+Burton, Franjić i Josipović+ otpisani Hajrović i Atiemwen koje cijeli rok ne mogu prodat. Ak neće bit problema s ozlijedama nećemo imat problema s Europom, al bi zato u HNL-u moglo bit problema s umorom/previše klinaca u prvoj.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Postoji WAP grupa? :joke:
  • ZGBhoy
    1.8k
    Kaj se tiče Menala i Rijeku sutra da recimo hoćemo Lepinjicu oni će tražiti 5-6 mikja eura a ti njima poklanjaš jas 20ak Igrača od kojih su neki bili zaista dobri

To mi ide užasno na živce
  • marcio amoroso
    43.1k

Postoji ih nekoliko :monkey:
  • ZGBhoy
    1.8k
    mislim vezana za Zonu :lol:
  • Morales7
    184
    Mislim da je ovo jedan od lošiji prijelaznih rokova. Uvijek smo imali širinu i kvalitetu, a sad imamo 13 igrača i ostalo rotacijski
  • marcio amoroso
    43.1k

Na to sam i ja mislio :grin:
  • Dudu
    2.6k
    Širinu smo uvijek imali, kvalitetu baš i ne :D
  • Morales7
    184
    a u prvoj sezonu od bijelce smo imali hnl i Europa ekipu to je bila i kvaliteta i širina
  • Dudu
    2.6k

Napisao si uvijek, a ne zadnje 3 sezone :D
  • Morales7
    184

Mea culpa. Ali da u zadnjih par sezona. Mi imamo dva krila pa to je užas. I ovaj Jairo koji će nam bog on.
  • SAS1987
    17.8k
    Pokusam shvatiti zašto baš sada takva razprodaja kljucnih igraca a brez nekih pojacanja (barem na papiru). Prije se uvijek dovela zamjena (kakva takva) ili je bio neki projekt kluba na čekanju. Sada su prodali čak i projekt :rofl:

Sa obzirom da je budget pokriven i da se zoki mamić vjerovatno ne želi blamirati ko trener (kada je on bio trener prvi put je bilo relativno malo odlazaka). Da nije onaj tepih oko terena bio tako skup pa se mora prodavati?

Od nekih igrača koje se može prodati su ostali jedino Livakovic, Petković (potpuno izvan forme) i Orsić koji je ipak malo stariji. Za ademija, stojanovic itd izgleda da nisu imali baš neke ponude.
  • Dudu
    2.6k

Lovro Majer. Nedavno sam načuo Andy-a Baru kako prilča da je ozbiljno zainteresirao klubove u zadnje vrijeme, da će ići za velike novce iz Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.