• tp1997
    2k
    Ako je Bjelica s klasičnim stoperom Rahmanijem kao zamjenskim bekom mogao proći skupinu onda to može i Kova sa ŽivkovićemMr Anderson

Mislim da ovdje uspoređujemo Ferrari i jugića, i po pitanju kvalitete igrača, a i po pitanju iskustva i znanja trenera
  • Dzoni
    2k

Jedino kaj je razlika između ta dva valjda 20cm visine :lol: :lol:
  • scooniepenn
    5.5k

Možemo se složiti da je na kraju dana najbitnije što trener misli napraviti s pojedinim igračem, i to će na kraju tako naravno i biti. No, na nama navijačima je da komentiramo pa to i radimo. Meni Živković s obzirom da je spor i za stopera, da nije niti prodoran, a bome ni nešto posebno agresivan, ne daje nikakve argumente da ga kao alternaciju na desnom beku stavim ispred Mikića pa i Teophilleu. Što se tiče usporedbe sa Rrahmanijem, uz svo dužno poštovanje to je kao da uspoređujemo Robertsona i Sosu. Rrahmani je tri klase bolji igrač od Živkovića u apsolutno svim aspektima svoje igre pa bez obzira što je sve iznenadio kako je dobro preuzeo tu ulogu u Dinamu tada, ne vidim nikakvu šansu za sličan scenarij.
  • scooniepenn
    5.5k

Drugim riječima, pričamo o hibridnoj verziji igre sa tri stopera. Za to ću opet puno prije izabrati Teophillea, jer će puno bolje zatvoriti defanzivu, jer je čvršći, bolji u duelu, a na kraju i brži. Za mene bi izbor bio Mikić, Teophille i tu bih zatvorio opcije s alternacijama za Valinčića.
  • gledatelj
    1.1k
    Ne znam.jel.istina, ali netko je na redditu napisao da su RPG i Boban danas bili skupa u Bobanovom restoranu.
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Ne ide mi u glavu ovo konstantno nagadjanje u vezi rpg i kluba,trenera. Ono sto znamo je da je ozljedjen. I ja vjerujem u to dok se ne pokaze suprotno. A cinjenica j da ima ugovor. Ukoliko je nezadovoljan do te Mjere da zelimotici,vjerujem da je Zvone toliko strucan i sposoban i nasao bi mu klub momentaæno a ne odbijao ponude tipa par milja eura. Ukoliko je problem nastao sad kad se nema vremena za napraviti neki potez on sa cistim papirima kao sloobodan igrac nema sanse da ode ako je to naumio i radio do sad. Lijepo ces trcati jarane godinu dana po maksu ,a vjeruj godina je duga
  • Fan
    1.4k
    Ono sto znamo je da je ozljedjenKujtim Shalla

Ovo uopće nije točno jer nigdje nije došla službena informacija o tome (barem osobno nisam uhvatio nikakvu info o tome osim na Zoni koja nije vjerodostojna).
    Ugl, ne znamo apsolutno ništa o situaciji, što se događa i što će se događati.
  • Droljo
    20.8k

Od kad to zona nije vjerodostojna? :brow:
  • Fan
    1.4k
    Otkad ima 50 insajdera sa konfliktnim informacijama (mislim na općenite situacije, ne konkretno ovu)
  • Sajla
    13k
    nigdje nije došla službena informacija o tomeFan

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/trener-kovacevic-zelimo-do-pobjede-uz-dobru-igru-i-dominaciju-ali-moramo-biti-oprezni

Dinamo će u dvoboju 5. kola SuperSport HNL-a u subotu u 21 sat gostovati u Varaždinu.
    – Stanje u momčadi je dobro, jedino Niko Galešić i Ronaël Pierre-Gabriel zbog manjih ozljeda ne mogu konkurirati za utakmicu, ali sljedeći tjedan priključit će se treninzima u punom ritmu.

Prije desetak dana govorilo se o "manjoj ozljedi", pa sad tko zna o čemu se točno radi...
  • Fan
    1.4k
    ok, preskočio sam ovo, štima, ispričavam se, ali to svakako ne može bit istina da se radi samo o tome jer bi inače bio sigurno prijavljen za Europu tak da... tu se radi o nečemu što ne znamo, al valjda će se kroz koji dan/tjedan saznat.
    Samo da još nadodam, ja ovdje nit ne napadam nit branim klub ili igrača, samo je malo glupa situacija što nemamo pojma što se događa sa našim najboljem igračem prošle sezone.
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    do daljeg je to sto je istina jer vjerujem klubu, ne dnovinarima i teorijama zavjere,barem ja
  • FazeN
    1.9k
    I još jedna glupa stvar što sam saznao ali napisat ću ko vjeruje ko ne, razumijem sve jer banalno je

Djevojka je bila s njim tu u Hrv, ali 31.7. je otišla, Pierre ju je otpratio na aerodrom s dva kofera ostavio i otišao, nit su se pozdravili niti išta

Možda nam RPG liječi slomljeno srce isto :confused:
  • Maki2
    861
    AHAHAHAHAHAHAHAHA zna li se koje su boje bili koferi
  • Goncalo Santos
    765
    malo neke muske empatije prema ozaloscenom bratu pierru ne bi skodilo
bold
italic
underline
strike
code