• Paggini
    68.7k

Brt, tu si tri godine i napravio si ravno nula stranica za praćenje karata.....

Popricat cu s administraturom po pitanju trajnog bana
  • kajsitilud
    975
    Trebo sam u Tommya kupovat, bolje bi proso :cry:
  • Droljo
    20.8k
    Trebo sam u Tommya kupovatkajsitilud

Dokazi?
    Gdje su vam dokazi?
  • deda
    40.7k
    U srijedu nas očekuje kup utakmica 1/16 finala s imenjakom iz Predavca, a evo informacija o ulaznicama:
    "Susret je na rasporedu u srijedu, 10. rujna, u 16:30 sati na stadionu Brana, Predavac.
    Cijena ulaznice iznosi 10 €, a kupiti se mogu isključivo na Ticket pointu u utorak, 9. rujna, od 9 do 19 sati i u srijedu, 10. rujna, od 9 do 14 sati.
    Klub će putem web stranice obavijestiti navijače o tijeku prodaje, odnosno ukoliko sve ulaznice budu rasprodane.
    U slučaju da niste u mogućnosti doći na utakmicu, susret možete pratiti uživo na Dinamo Plus platformi!"

Navijači iz okolice Bjelovara mogu ulaznice kupiti danas od 12 do 20 sati pored kafića Zvonce u Predavcu.
    Cijene su jug i sjever 10, istok 15, zapad stajanje 15, zapad sjedenje 20.
    Vidimo se u Predavcu u srijedu!
  • deda
    40.7k
    Pao je konačno sektor sjever dolje 5 za Europa pakete, a time je i broj dostupnih paketa za tu tribinu pao ispod 600 (592 u ovom trenu).

Prodaja je inače danas, jučer pa i prekjučer u "kapajućem stadiju".
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    prodaja paketa ce biti samo online ili ovo sto ostane ce se moci uzeti i na karatani? Ja bi uzeo online, ali ne zelim dekodu dati 5 eura bezveze ako postoji mogucnost da ce biti prodaja i kod karatane.
  • deda
    40.7k
    Prodaja paketa će ići isključivo online. Pojedinačne karte će se prodavati na karatani.
  • criticus
    4.9k
    Ulaznice za Goricu su onaj kostur u bazen meme-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.