• Zagreb1992
    2.7k
    Gledam sad cijene i mislio to pojedinačno ..Pogledam kasnije paket ..Cijene su odlične i pristupačne svima
  • Madness
    51
    neće ih biti više od 700-800.
  • javolimtebejako
    3.3k
    prosle godine je za ligu prvaka ostalo ulaznica za SD nakon prodaje paketa, s tim da su tada i neclanovi mogli kupiti. mislim da ce ih i ove godine ostat isto sigurno
  • blue heart 72
    2.8k
    Izuzetno popularne cijene ulaznica za sve tribine. Od gostujucih navijaca nitko nece popuniti ni pola kaveza , tako da ne vidim nijedan razlog zbog cega bi jug bio rezerviran iskljucivo za gostujuce navijace. ukoliko bi se rasprodao stadion , naknadno staviti na dan tekme jos ostatak juga u prodaju.
  • NORTE
    20.7k
    Protiv Fenera vrlo vjerojatno jug neće biti u prodaji.
    Oni čak možda i rasprodaju cijeli kontingent, ali nisam baš siguran da hoće.

Proriv Betisa i Celte bi jug mogao biti u prodaji, nadamo se da će biti i potražnje.
  • ivanzg
    439
    Siguran sam da će Fener uzeti cijeli kontigent, ostali svi zajedno neće imati ukupno 1000 ljudi.
  • deda
    41.9k
    Jel netko upratio početno stanje?
  • deda
    41.9k
    evo ja prebrojio da je sjevera gore otišlo 170 komada u prvih 20 minuta.
  • Ivan0302
    1.2k
    https://ibb.co/h19P6fsd

Zapadna krvava masa u napad!!!!
  • deda
    41.9k
    Ide to vrlo dobro. SD4 je već pao.
  • tp1997
    2.1k
    Koliko je ukupno raspoloživih za Sjever Gore?

Ja bih trebao uzeti za sebe i par frendova koji se još nećkaju bi li ili ne bi, pa me strah da ne ode sve dok se oni odluče, s obzirom na vrlo povoljnu cijenu...
  • NitkoBitan
    32.3k
    Ostat ce vam dovoljno pojedinacnih za SG, 100% sam siguran u to. Nekome tko bjezi od par kapi kise se ne isplati uzimat pakete, ipak su samo 10% jeftiniji od ukupnog zbroja pojedinacnih, a nedolazak na samo jednu tekmu ih cini neisplativim.

A i kisu na stranu, FCSB u sijecnju na mrmi i potencijalnoj magli se ne cini neka poslastica za prosjecnog navijaca, pa taman bili i na modernijem stadionu.

Stavljam se u poziciju tvojih frendova i svih onih koji razmisljaju bi/ne bi, odnosno onih koji nisu toliko "zagrizeni".
  • deda
    41.9k
    4.516 pušteno u prodaju, prodano 202.
  • criticus
    5.1k
    Paketi ulaznica za domaće utakmice UEFA Europa ligeskener

Hoće li za pakete biti moguća opcija prepusti svoje mjesto? Vjerojatno ne, ali moglo bi bit dosta praznih mjesta zbog ovog na nekim utakmicama (SB npr)...
  • tp1997
    2.1k
    Kupio sam sada ulaznice, 6 paketa za sjever gore, no kad stisnem na "preuzmite ulaznice" mi se samo beskonačno učitava, ne otvara mi dokument

Ima li netko sličan problem, je li sustav samo preopterećen?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.