• Marley
    4.8k
    pištoljTvrdica McTvrdi

Daj pa nije vrijedno toga covjece, to je samo kuhinja..

(Vidi ako mozes samo fronte zamijenit. To nije skup sport, a dobijes potpuno novi izgled kuhinje.
    Kad pricas o farbanju, znaci puno drvo je, ili? U tom slucaju moras prvo i brusit, a to je vec zafrkancija malo)
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Daj pa nije vrijedno toga covjece, to je samo kuhinja..Marley

Kad pricas o farbanju, znaci puno drvo je, ili? U tom slucaju moras prvo i brusit, a to je vec zafrkancija malo)Marley

Nije puno drvo, ali sjetio sam se sad da prozori jesu, to isto moram, tako da izgleda da mi je pištolj najbolja opcija.

Ovo za fronte se isplati pogledat, hvala. Čak i Mirjana Mikulec preporuča
  • Marley
    4.8k
    ma to s frontama ti je najbolje, ne isplati se zafrkavat s tim, za malu lovu uzmes kakve hoces.
    A prozore ako ces brusit, nije problem, to je ravno i ide ok.
    Ali kad se sjetim kako sam jednom, mlada i nadobudna, u studentskoj besparici jel... isla brusiti stare drvene fronte, kao ja cu to lijepo u bijelo. A sve onako reljefno s brdima i dolinama... da bih nakon 3 dana mucenja skuzila da je neke elemente iznutra pojeo stakor. I posrao se naravno, da znam tko je.
    Bacila sve u 3 p.m.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.