• NORTE
    19.6k
    Otkupna klauzula je 9 miliona eura.penetrisac

Ako smo za Belju dali 5+ milijunske bonuse.
    Ako smo za Roga dali 5 milijuna eura prije 10+ godina.

Nova era je pred vratima dinama.
    Dobro došli i uživajte u dinamo 2.0 i stadionima 2.0.
  • kadsemasazatalasa
    132
    Zvone jebe i ne vadi.

Kakvo pojačanje ljudi moji.

Do playoffa EL kad se vrati u formu....auuuu, strah me i pomislit.

Evo me ko ovi s juga, euforija :D
  • Fan
    1.4k
    9 milijuna je sigurno prevelika cifra za nas u ovom trenutku. Da nije bio toliki rebuild i da odigra brutalnu sezonu, još bi kužio, ali otkup je nerealan.
  • Dzoni
    2k
    Ako ćemo biti iduće godine direktno u LP ili makar PO LP i ako će biti baš jako dobar i bez ozljeda, vrijedi po meni
  • hardek
    6.1k
    To je situacija gdje njemu trebaju minute, nama klasa od igrača i stavi se takva klauzula. Ako odigra bomba, vjerovatno će biti neka situacija di ga otkupimo od Milana i odmah prosljedimo nekom za 10+ milja.
  • Zagi
    11.5k
    Osobno bih se fokusirao na vrijednost koju nam donosi ove sezone.
    Gdje se igra finale EL? :cool:
  • NoSkillan
    86
    nevjerojatna mi je razlika izmedu tipa nas i galatasaraya, gala je potrosio ovo ljeto preko 100 milki u dolaznim transferima
  • NORTE
    19.6k
    Bannacer kad mu objasne važnost derbija i upozore da suci i savez na štetu europskog giganta navlače za klub koji je u zadnjih par godina ispao iz kvalifikacija KL od Tobola, Ružomberoka i Dinamo City Tirane, nije osvojio titulu 20 godina niti se plasirao u Europu 15 godina, slikovito.
    3ru9d.jpg
  • Olmic
    5.2k
    Svi vi u euforiji, a Los kaze da je bolje da je ostao belcar umjesto Bennacera

Ja tom covjeku vjerujem
  • rioda
    10.2k

Klaun koji uvijek filozofira i tvrdi drukčije od onoga kako je, samo da izazove reakcije. Podsjeća me na jednog člana ovog foruma
  • Pacho
    5k

Kakva je to samodopadna budaletina s ocajnickom potrebom da on kakti vidi nesto sto drugi ne kuze
  • Masto
    136
    Ako ne košta klub puno neka je došo, samo ocel svi moć dobit minute
  • Sibirski plavac
    6k

Nek se drži "svog" Bayerna. Bolje mu je
  • NitkoBitan
    31.3k
    a Los kaze da je bolje da je ostao belcar umjesto BennaceraOlmic

Taj dalmatinski srbin je jedna od najiritantnijih osoba koju sam imao prilike gledat po podcastima. Sve zna a bio osloboden tjelesnog.
  • ElDorado
    5.8k
    Di je to rekao? Mislim fakat budaletina. Ove sezone sam baš gledao Belcara u VŽ. Lik je spor ko magla. Nemre dobit ozbiljniji duel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.