• vjeko1701
    18.4k
    Ali je u sferi navodno i nepotvrđeno.
  • skener
    6.2k
    Sad si doktor misli, a kaj ako ga srušim na liječničkom :wink:
  • Laugreano
    4.7k
    Slabo igrao? Pa bio im je među boljim igračima.
  • Jaro
    10.7k
    vremenski slabo je kolega očito mislio
  • Crni86
    15k
    Odigrao je 12 od 13 ligaskih tekmi od kad je doso u Marseil, momcad koja je na kraju prvenstva bila druga u ligi.

Nekakav uzorak mi se cini da obicno oko 60. minute bude mjenjan, pred kraj sezone usprkos dobrim ocijenama pao je na klupu i ugl ulazio ss klupe kao zamjena za Hjoberga i Ronigera
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Probudim se ujutro i ništa mi nije jasno. Pročitao sam sad sve napisano na Zoni tijekom noći i jutra i dalje mi ništa nije jasno. Uspjeli smo dovest Bennacera iz Milana. Čovjek je praktički bio ključni igrač Milana donedavno. Neupitno najveći ulazni transfer u HNL uz Prosinečkog. Naravno da će mu trebati vremena da uđe u formu i da prođe prilagodbu jer nije u najboljem stanju trenutno, ali i takav je vrh transfer za naše prilike.

15 milijuna trenutna vrijednost na TM
    50 nastupa za reprezentaciju Alžira
    U ovo doba prije samo dvije godine vrijedio je 40 milijuna eura
    178 nastupa za Milan
    174 nastupa u Serie A + 12 nastupa u Ligue 1 = 186 nastupa u Ligama 5
    17 nastupa u LP i 11 nastupa u EL
    Najbolji igrač Afričkog kupa nacija 2019.

Uz sve to trenutno mu je tek 27 godina. Zvone je podigrao ljestvicu visoko s transferima i uopće ne sumnjam da će ju visoko i održati, a s vremenom i podizati.
  • bbbb19
    3
    da 650 minuta od 1260 mogucih, ali pozitivno da je igrao u kontinuitetu i to cak i u Milanu netom prije posudbe. Valjda su ozljede proslost
  • Mlađi referent
    14.2k
    Ako izvučemo iz njega 18 do 20 utakmica ove sezone, bit će dovoljno da se vidi razlika. Više ne treba.

Širinu imamo, možemo ga vrlo strogo tempirati za najvažnije tekme.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa normalno da je na kraju igrao manje u francuskoj pa ipak je bio na posudbi, ako ga nisu planirali otkupiti
  • NVKOD
    7.7k
    Bennacer nakon dolaska u Dinamo: "Iznenađen sam, sve je bilo pomalo šokantno, u 23 sata kupovao sam po Milanu, a sat kasnije sve je bilo gotovo!"
  • Zagi
    11.5k
    Dobro ajd, koliko toliko sam došao sebi.
    Ima netko da prati Milan? U kakvom ga stanju možemo očekivati?
    Bio na pripremama ili vuće neku ozljedu? Koliko je procijenjeno vrijeme oporavka ako je tako?
  • penetrisac
    295
    Otkupna klauzula je 9 miliona eura.
  • JMastermind
    1.1k
    Mario Kovačević je do jučer trenirao Igora Lepinjicu.

Danas trenira Ismaela Bennacera.

Let that sink in.
  • NVKOD
    7.7k
    Otkupna klauzula je 9 miliona eura.penetrisac

Dres s njegovim imenom dođe 115 €, znači kupimo samo 78 260 dresova i naš je. Good business.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.