• Droljo
    20.8k
    Dobro nam došel prijatel
  • Mlađi referent
    14.2k
    Bolest.
    Brojke iz polusezone u Marseillu.

IMG-0334.jpg

IMG-0335.jpg

IMG-0336.jpg
  • Arkada
    9
    Dinamo app i uključi obavjesti
  • Laugreano
    4.7k
    [img]http://Screenshot-20250905-084312.jpg
  • Z brega sam
    70
    Zakaj imam osjećaj da ovo sve predobre zvuči na papiru :fire: ? Nadam se da bume stvarne imeli i bombu na terenu! Prevec me strah da bu na kraju flop. :zip:
  • hardek
    6.1k
    Ako je zdrav, izdominirat će ligu bez ikakve sumnje
  • Miro Vugrinec
    9.6k
    Moram reci da sam oko 90 posto transfera gotovo sigurno čuo prije nego sto su se ostvarili, ali za ovaj nisam, a riječ je o najvećem sto se tiče hnl u povijesti jer ovdje nije riječ ni o Hrvatu, ni o igraču od 33 plus godine. Znaci svaka čast.

Dakle u Dinamo dolazi igrač s 27 godina, igrač koji je u serie a u dresu Milana bio donedavno jedan od najboljih veznih serie a, pa je imao malo problema s ozljedama prošle i pretprošle sezone i ispao zbog toga iz standardne postave, ali opet je otišao u jednu odličnu ekipu Marseille i odigrao na tom također odličnom levelu dosta standardnu rolu.

Uvijek sam pričao da lige 5 ne možeš porediti sa HNLom i da konkurentan i prosječan igrač lige 5 je gotovo sigurno top za hnl i da je puno teze igrati dobro na tim razinama u odnosu na hnl, da je to uopće glupo uspoređivati. A nama dolazi igrač koji ako odigra na razini hnl, onako kako je znao na razini serie a, mi imamo top pojačanje. Znaci perverzija i daleko najbolje pojačanje na papiru po svemu koje je uopće ikada došlo u hnl kad se uzmu godine, porijeklo i klub iz kojeg dolazi. Nadajmo se da će to opravdati na terenu
  • Zagi
    11.5k
    Doslovno ova slika.
    Jutro , kavica se kuha i pokušavam dokučiti sanjam li još ili kaj se događa.
  • Kumerle
    1.4k

Mislim da je to starija verzija pravilnika, može link do ovog?
  • Kermit
    680
    Kakav kapitalac za dobro jutro.
    Nadali smo se Modricu, a na kraju nam se zbog Modrica u Milanu otvorio Bennacer. Držim fige da ga zdravlje posluži jer će zdrav sigurno biti top pojačanje I standardni prvotimac. Kapitalac...
  • Krizy
    61.1k
    Zadnjih godina dosta vremena bio u top 10 najskupljih defenzivnih veznih na svijetu po TM-u.
  • Eduardo
    26.1k
    je li ovo najveće pojačanje u povijesti HNL-a?fakin

Realno, Bennacer je ludilo transfer za dinamo i HNL... čovjek je donedavno bio standardan u Milanu, osvajao Scudetto, igrao polufinale LP, s reprezentacijom Alžira osvojio je Afrički kup nacija, bio MVP tog istog turnira (+najbolji asistent turnira i najbolji mladi igrač)... i sad odjednom ga gledaš na u dresu dinama na gostovanju u Koprivnici na igralištu s jednom tribinicom (dramaturgije radi). To je onaj osjećaj "štipni me da vidim jel sanjam" pogotovo kad uz to dodaš da ima 27 godina i vrijedi 15 milja na Transfermarktu.

Naravno, vidjet ćemo hoće li ga zdravlje služit i kakva će mu bit motivacija, ali ako sve legne kako treba on je sigurno game changer za ovu razinu nogometa.

E sad, ako ga uspoređujemo s imenima iz prošlosti... možda je ipak samo Žuti bio na ovoj razini... kad sve uzmem u obzir po imenu i težini transfera teško da je HNL uz spomenutog Prosinečkog vidio nešto jače.
  • vjeko1701
    18.4k
    Prosinečki je u tom trenu sam odvukao ekipu u LP i bio zbilja daleko najklasniji igrač na terenu. Što se tiče utjecaja na igru i rezultate, možda najveće pojačanje ikad. Neka Benaccer bude 50% toga i imamo ugodnu prednost na tablici do nove godine.
  • Ljubo
    85
    E sad, ako ga uspoređujemo s imenima iz prošlosti... možda je ipak samo Žuti bio na ovoj razini... kad sve uzmem u obzir po imenu i težini transfera teško da je HNL uz spomenutog Prosinečkog vidio nešto jače.Eduardo
    Ja bi na tu listu još nadodao pored Žutog i Perišića, samo se on grdo zeznuo sa izborom kluba pa i nije nešto pokazao u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.