• Zagi
    19.2k
    Sebastian Sobota kao jedan od gostiju.
    Glavni tajnik futsal dinamo. Slušao sam ga u 8_24 u par navrata, sjajan sugovornik.
    Futsal i/ili veliki dinamo. Sve zna , sve prati.
  • Tom Hanks
    5.8k
    Bayern — NORTE

Kakav bayern crveni, ajde da si rapid rekao pa nekako ili zlin
  • NORTE
    27.4k
    Kakav bayern crveni, ajde da si rapid rekao pa nekako ili zlin — Tom Hanks

Ma njih sam naveo jer im je šal već tamo, nisam ni znao da je to posuđeni studio, prije svega i zbog Tavernena i da su nam kao navijači nezanimljivi pa je to nekako neutralno s njima, kao i s Levskim npr.

@kristijank

Iz kluba FSCB se smatraju Steauom, no bez obzira na sve oni to nisu ni pravno i ne treba ih tako nazivati.
    Steaua igra u 2.ligi Rumunjske.

Nije to baš jednostavna priča, ali ne treba ih nazivati pogrešnim imenom, oni su FCSB.
  • badjibadara
    10.8k
    Link za ZD u opisu videa, te link za Q&A temu za pitanja za sljedecu epizodu.

Vidim da se neki "dinamovci" cudom cude, nikad nisu culi za Zonu.

U novom studiju samo Dinamovi salovi
  • Niko1986
    9.1k
    Link za ZD u opisu videa, te link za Q&A temu za pitanja za sljedecu epizodu. — badjibadara

Dodano, ovo drugo ćemo kad otvorimo temu.
  • vjeko1701
    29.9k
    Možda bi bilo dobro da se na dva mjesta mogu postavljati pitanja za Q&A kako s vremenom ne bi imali preveliki priljev novih profila, moguće i duplih, samo kako bi postavljali pitanja za podcast.
  • Progressive overload
    557
    Zakaj se ne može razglasiti video? Niste to htjeli ili?
  • Kumerle
    3.5k

Zašto je to loše?
  • Eduardo
    30.8k
    Možda bi bilo dobro da se na dva mjesta mogu postavljati pitanja za Q&A kako s vremenom ne bi imali preveliki priljev novih profila, moguće i duplih, samo kako bi postavljali pitanja za podcast. — vjeko1701

Ovo je samo privremena privilegija dok dečki ne riješe neke stvari.
  • PetkoDaniOršaGol
    1.1k
    Momci, sve pohvale na prvoj epizodi. Gospodski, odmjereno.
  • Gradjanski Dinamo
    678

Jako sam zadovoljan podcastom. Hrabro i odvažno dalje!

Evo i jedan moj skromni prijedlog…
    Trebalo bi van sezone (zimska ili ljetna stanka) neke podcast specijale na temu povijesti Dinama! Povremeno…
    A to naravno uključuje i Gradjanski!
    Ima ljudi na forumu i van njega kaj bi imali kaj reći o tome.
  • vjeko1701
    29.9k
    Općenito bi bio zanimljiv podcast - "Dinamo i Građanski"
  • badjibadara
    10.8k
    Tek krenuli, a već ste im tema do mirovine zadali :)
  • Crle
    1.4k
    Izvrsno da je napravljeno takvo nešto pod "pokroviteljstvom zone".

Dobra prva epizoda. Ovo mi je prvi podcast o nogometu koji sam poslušao. Do sada sam izbjegavao sve ove koje ste spominjali ovdje.

Dečki lijepo i razumno pričaju pa je lagano za slušati. Samo naprijed.
  • periklo
    410

Pokušao već dvaput donirati, autorizira mi uplatu, ali negdje šteka na njihovoj stranici...nadam se da sam jedini i da su ostali uspjeli...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.