• Peškaman
    7.7k
    RPG i Valinčić su,što se mene tiče u par deka (trenutno). Baš to mi je bila velika prednost jer Dinamo ima dva podjednako dobra desna beka koja bi odradila naprimjer tjedan (gostovanje Hajduk, kući Fener,kući Slaven) kvalitetno i bez oscilacija.
    Kako će se pokazati potencijalne zamjene vidit ćemo.
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Jasno je da postoji neki razlog u pozadini zašto je otpisan i nije na popisu, ali mislim da se to trebalo riješiti ranije i onda priključiti Mikića prvoj momčadi da dobije neke minute. Ovako smo odjednom od najčvršće pozicije po mnogima ovdje došli do toga da je Mikić koji ni nije priključen seniorima prva zamjena Valinčiću.

Dva golmana ne vidim kao problem jer su Nevistić i Filipović stvarno dovoljni za popis. Šanse su minimalne da će uopće biti potreban treći golman.
  • Nolifer
    12.5k
    Ako je RPG otpisan, onda bi trebalo kupiti još jednog desnog beka. Nedaj Bože Valinčić se ozljedi... :scream:
  • Dinamo-SB
    540
    Može li netko pobliže objasniti kako funkcioniraju prijave igrača za Europu budući da se spominju A liste , B liste 24 sata ranije, domaći igrači itd. Ako je već bilo ranije na ovoj temi,a promaklo mi ,neka samo baci link na post.
  • CastAway1986
    3.9k
    KTC moze igrati desnog beka ako zatrebalo!
  • Ludovic IX
    9.7k
    jel nismo milan dobil isa ktc-om na desnom beku..rpg igro lijevog
  • Paggini
    67.9k
    Sve jasno, ali je onda općenito glupa situacija u koju smo se doveli i mi i on, jer smo već dobro zagazili u rujan pa mi sad za europske utakmice nemamo drugu opciju. Nije da sam nešto previše zabrinut jer imamo igrače koji to mogu pokriti, ali mislim da se to moglo riješiti onda prije mjesec ili dvarioda

Ovo se apsolutno slažem, on je cijelo vrijeme ocito bio na li-la, ako se presjeklo sa svim ostalim li-lašima, ne znam zašto se čekalo sa RPGom dosada.

Stvarno nepotreban kuršlus, hvala Bogu na tvrdoglavosti (viziji) malog Mikića hahah, ne bih se čudio da napokon iskoči.
  • CastAway1986
    3.9k
    moguće, ne mogu se sjetiti
    Ni Fran Topić ni Cordoba nisu prijavljeni..
  • Omake
    12k

25 igrača na A listi, barem četiri igrača ponikla u klubu plus četiri ponikla u državi (može i osam tvojih ako imaš npr) minimum dva vratara.

10 igrača na B listi, svi u21, mogu se mijenjati dan prije utakmice.
  • Dinamo-SB
    540
    Hvala na info!
    U prijevodu -vrlo vjerojatno Noa Mikić može konkurirati za Europu pa čak i Fran Topić budući da ima 21 godinu,ako su na B listi.
  • Marcinko
    792
    Da, Topić može na B listu.
  • Ivdzo11
    8.3k
    Naime, prema UEFA-inim propisima, među 25 igrača na A listi moraju biti četvorica, koji su dovoljno vremena 'lokalno trenirani' u klubu. Međutim, Dinamo ima samo dvojicu, Brunu Godu i Sandra Kulenovića, svima ostalima, uključujući Topića, Valinčića, Mudražiju, Soldu, Topića..., nedostaje mjeseci da bi ispunili taj uvjet. Zbog toga Dinamo nema pravo na 25, nego 23 igrača na A listi! Zato nema mjesta za Pierre-Gabriela, koji je već dugo ozlijeđen i pitanje je kad će biti spreman, a Kovačević je svoju odluku objasnio i Zagorcu i Topiću.
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k
    dva golmana i jednim pravim desnim bekomMathiasovi Chageri

I samo jednim desnim krilom (Lisica) te jednim nedokazanim klincem (Varela) na lijevom krilu.

Vidović nije krilo, Stojke nije krilo, Bakrar nije krilo...a Hohxa sa svojim sposobnostima ne smije biti niti rotacijsko krilo na razini kakvu želimo u dinamu.
  • Ivan0302
    1k
    znači možda nigdje ne ide?
  • Maximo
    814
    Nadam se da će bit bar neka presica sa lažnim opravdanjima zašto RPG nije uključen....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet