• Zg123
    2.4k
    Meni nije problem sto RPG ide ako ce se dovoditi jos 1 bek ali ako mi zbilja mislimo cijeli sezonu ostat na Valincicu i da ce jedan od stopera krpati tu poziciju mi je teza glupost
  • El Madrigal
    586
    Gabriel je očito sam sebe otpisao neprihvaćanjem uloge koju ima. Nema drugog razloga. Možda neke menađerske igre ili teška ozljeda. Ovo zadnje sigurno nije. Ekipa spominje Špiku, vjerojatno u šali, ali njega nema ni za uajebanciju, jer je u drugom klubu. E sad barem znamo da je Noa Mikić drugi bek i da će napokon dobiti priliku. Popis je takav i to je odluka trenera. Ne zaboravimo imamo skroz novu ekipu pa isto tako očekujemo amplitide i oscilacije. I s obzirom na takvu situaciju, meni je drago da se što manje mijenja da se uigra jedna ekipa, a za to svakako treba još vremena. Samo da preživimo Poljud i strašni Fener, a tamo od 10. mjeseca očekujem uigrani Dinamo i u slabijim utakmicama HNL a svaki put 3-4 svježa igrača koji ce šamarati manje utakmice. Uglavnom, u Europskoj ligi nismo bas dobili lagane protivnike, ali već sam napisao 12 - 14 bodova možemo osvojiti, a to ce biti dovoljno za dalje.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Ovo je kombinirana A i B lista?
  • Paggini
    67.9k
    A mozda se covjeku ide dalje, lik nije nigdje bio duže od sezone, zanimljivo kako nikome to nije palo na pamet
  • Str1nger Bell
    2.7k
    Rješili smo se najboljeg desnog beka u zadnjih 10 godina, nebi htio bit pesimist ali mislim da cemo jako visit sa Valincicem u europi.
  • Marcinko
    793
    E sad barem znamo da je Noa Mikić drugi bek i da će napokon dobiti prilikuEl Madrigal
    Kako to znamo, ako ga nema ni na B listi, imamo samo jednog desnog beka na popisu.
    Ovo je kombinirana A i B lista?Tvrdica McTvrdi
    Da
  • Mali Zeus
    19.3k
    ma briješ, riješili smo ga se i bok, to svi vide i svi znaju
  • Pip
    337
    zaš misliš da je ovo kombinirano i A i B lista?
    Na A listu ide 25 igrača i tu na popisu je 25 igrača...

Edit: i ovo što El Madrigal kaže B lista se prijavljuje za svaku tekmu posebno, i to do 24 sata prije tekme.
  • Nousername
    825
    Sta se uopce moze sa samo dva golmana prijavit popis?
    Dosta cudan popis
  • Masto
    121
    nez uzeo s fejsbuka
  • Paggini
    67.9k
    briješ, riješili smo ga se i bok, to svi vide i svi znajuMali Zeus

Opet taj Boban...
  • El Madrigal
    586

Na B listu se 24 sata prije utakmice mogu dodavati igraci.
  • Mali Zeus
    19.3k
    do sada sam ga podržavao ali ovo je ipak previše.
  • rioda
    10.1k
    A mozda se covjeku ide dalje, lik nije nigdje bio duže od sezone, zanimljivo kako nikome to nije palo na pametPaggini

Onda je očito zaboravio pogledati na kalendar :lol:
  • Omake
    12k
    vjerojatno ima svojih mušica kao i ostali koje je Marić doveo. Kada je bio u top formi, bio je nezaustavljiv, ali bilo je i utakmica gdje je bio igrač manje. Znam da je Kule na podkast inkubatoru rekao da se lik dosta drži po strani, možda mu život ovdje ne paše. Žao mi je ovakvog raspleta, nadao sam se da će ostati do kraja sezone. Vjerujem da je Mikić jedno od deset imena na B Listi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet