• Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Bravo dečki, probili ste led, meni je odlična prva emisija!
    Sada jako dalje, samo nebo je granica.
    Pohvale i za Tribinu, kaj su ustupili studio...
  • Harapaldo
    13
    Čestitke na prvom Zona dinamo podcastu...uživao sam u temama...posebna pohvala za izbor šalova u pozadini...Dinamo&Roma
    Jedva čekam idući ponedjaljak...
  • Bosskovitz
    18.9k
    U kaosu sam ovih dana pa nikako da napišem, ali pohvala za cijeli projekt svima koji su uključeni. Upravo slušam prvu epizodu, ali generalno - ovo je vrlo važno upravo zato da se čuje glas istinskih Dinamovaca u javnosti i važno je da ovo maksimalno podržimo i pomognemo klikovima, pregledima i kako god je moguće jer to donosi soft influence koji je Dinamu kao zajednici - što je i nešto širi pojam od samog kluba - iznimno važan.
  • Orc123
    13.1k
    Svaka cast decki! Sve fino odmjereno i sa stavom! Bravo :up:
  • Dinamo Sector
    23
    Velika podrška za Podcast :up:
    Neka bude što zanimljiviji.,stručniji kao i unikatniji od drugih podcasta.,siguran sam da ce se uzeti u obzir neke od ideja na zoni.,jer ih zaista ima jako dobrih!!!
    Neka podcast ponedjeljkom postane svojevrsna misa za sve nas :pray: :yum:
  • Dinamosaur
    2.5k
    Dodajte još jednog člana u podcast. Samo da nije ping pong između Kristijana i Nike.
    I četvrtog ubacite; nazovite, ugostite, po mogućnosti.. možda neki od igraca, bivsih igraca, navijaca, pratitelja, prolaznika na ulici, ispred stadiona, nebitno od kud- neka se cuje glas

Sve pohvale na ideji i realizaciji, naprijed Dinamo!
  • Thor
    692
    Bravo decki,smireno jasno i jezgrovito! Podrska,svaka cast :victory:
  • Pip
    335
    Decki i ja se pridruzujem pohvalama i cestitkama, svaka cast! Pogledo sam cijeli podkast i bili ste izvrsni, s vremenom to stvarno ima potencijala bit fenomenalno! Ova epizoda je po meni odlicno prikazala kolko je vazan dobar studio i dobra oprema. Koliko to sve ozbiljnije i profesionalnije dijeluje u takvom okruženju umjesto da snimate online putem videopoziva kao sto neki drugi podkasti rade. Zato se nadam da ćete inzistirati na tome da u konačnici uspijete realizirat to da imate svoj studio. Po meni bi zato bilo dobro da otvorite neki vid patreona ili druge načine za financijsku podršku za te stvari. Siguran sam da ima puno nas koji bi bili spremni pomoći na taj način i da bi se mogla skupit sasvim solidna svota za studio.

Također veliki rispekt za Tribinu sto su izasli u susret i ustupili studio za pretpostavljam simbolican iznos (s obzirom da vam je budzet vjerojatno nepostojeci). I siguran sam da bi danas sutra kad krenete u sredivanja vlastitog studia od njih mogli dobiti par vrlo korisnih savjeta sto se tice opreme, a i samog dizajna studia jer ipak su oni u Hrvatskoj jedni od najiskusnijih po tom pitanju. A i s obzirom na njihovu koreknost prilkom posuđivanja studia vjerujem da bi vam vrlo rado i bez problema dali te savjete.
  • Ljubo
    38
    Dečki podcast je stvarno vrhunski i siguran sam da će samo rasti još više. Također veliko hvala cijeloj Zoni na ovom projektu što su ga izgurali jer je to prebitan segment i za klub ali najviše za nas navijače. Stvarno se nadam da će biti mogućnosti da svi zajedno sve ovo dignemo na još veću razinu. Teme su bile stvarno jako zanimljive i sviđa mi se koncept prve emisije gdje ste malo rekli o svakom protivniku u Europi. Ne znam čekam li više da opet krenu tekme ili novu epizodu podcasta. Stvarno sve pohvale još jednom i ispunili ste mi dosadni ponedjeljak.
  • crophantom
    1.9k
    Bravo dečki, super prvi podcast, samo se opustite i bit ce to i sve bolje.
    2 tisuće pregleda i 830 subscribera, nije loše za 12 sati. Otvorite Patreon sto prije :)
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Cestitke i iz Danske, @Niko1986 i @kristijank Bravo i hvala vam. Fenomenalno odradjeno , sretn dalje i samo jako. Naklon decki
  • rokikaciga
    5.2k
    Youtube ce stavljat svoje oglase neovisno je li kanal monetiziran. Pa radije neka decki dobiju koji cent nego da sve ode u Google.

---

Jucer nisam mogao odgledati podkast, jedva cekam doci doma da ga poslusam...a do tada se vrti na repeat na mobitelu za algoritam
  • kristijank
    154
    Više od dvije tisuće pregleda na prvom podcastu 13 sati od objave, 859 pretplatnika, bome nije loše. Znali smo da bi moglo ići dobro, ali ovo je stvarno vrlo solidno za početak. Uskoro idu i shortsi, za one koji nemaju vremena gledati cijeli podcast, a ostali mogu ponoviti gradivo... Hvala svima na pohvalama i savjetima!
  • vjeko1701
    18.2k
    Ono kaj bi volio je jedan "specijal" samo o Zoni. Njenim počecima, "misiji", itd.
  • mali M
    8.6k
    Pogledao prvih dvadeset min u autu, pa sam morao sad stat... Malo opuštenije dečki samo.. Preslužbeno zvučite, nadam se da će vam u novom studiju dat fotelje jer mi je ovo čitanje na stolu ko u dnevniku malo premonotono.. Slobodno malo više "vas" u temama, ne treba sve biti po liniji, statistika i podaci. Po meni treba neki i malo "iskusniji" lik u studiju koji je i prošao dosta toga jer takvi daju odličnu ravnotežu samoj "statistici i formi" jer daju uvid u pozadinske priče i iskustvo. Inače sam mislio da će takvi likovi i voditi podcast, ali okej, ovi mladi dečki isto mogu odraditi posao, samo bi da se opuste.. Idem slušat dalje pa javim još koju misao ako će biti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.