• Infinity
    20.7k
    Iskreno, zao mi je, al vjerujem da je mnogima drago.
  • Kwedi
    3.9k
    meni isto žao. kao i stojanović, puno puta je znao usrat, al generalno bitan igrač.
  • Neki tip
    21.3k
    Gojak mi je jedan od dražih bivših igrača Dinama.
  • ZGBhoy
    1.8k
    I koga budu doveli kao zamjenu?
    Do kad se može kupovat do 19. 10?
  • marcio amoroso
    47.7k
    Dobar igrač, šteta. Kad je jučer ušao u zadnjoj sekundi znao sam da je to oproštaj.
  • Dudu
    2.8k
    Dobar dečko, sretno dalje. Očekivao sam da će biti prodan jer mu ugovor ističe za 2 godine, a sam je rekao da bi volio probat negdje drugo, pa šta da se radi. Sve najbolje :)
  • marcio amoroso
    47.7k

Kod nas do 18.10. U većini liga do večeras.
    Ramirez iz Sampdorie je opcija po njihovim medijima.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Jel zna netko do kad je moguće registrirat igrače za EL? Do sutra ako je danas zadnji dan transfer roka u većini liga ili?
  • The Undertaker
    9.3k
    Za Gojaka imamo više nego solidne zamjene. Dobar igrač ali ništa više od toga. Bio je dobar prve Bjeličine sezone dok smo igrali grupe EL, ostalo solidno ali ništa specijalno. Čak mi je u BiH reprezentaciji izgledao bolje nego u Dinamu. Nasušno nam treba ozbiljan zadnji vezni, neki upgrade-irani Šunjić. Bez Ademija smo defanzivno nula.
  • flexXy
    3.1k

Mislim da je dns u ponoc rok. Tako da cestitam mamicu na ulaznim transferima, usrecio nas je posteno sa krilnim igracima i zamjenom za gojaka.
  • Dudu
    2.8k

Pročitao sam negdje da je dan poslije kraja prijelaznog roka, prema tome sutra bi trebao biti rok za registraciju igrača za europska takmičenja.
  • Mali dioničar
    18.8k
    Sretno mu i da u Torinu traje duže nego Kruno Jurčić.
  • Kwedi
    3.9k
    Sretno mu i da u Torinu traje duže nego Kruno Jurčić.Mali dioničar

ili još gore, veldin karić
  • Navijač Dinama
    11.1k
    Čekam samo da još Livakovića prodaju i to za "kojekakav iznos" i da im se svi mi sa Zone generalno najebemo matere u kompletu( i braći ciganima i ostatku Dinamove/ njihove uprave).

Kao što netko reče, on i Stojanović su znali usrat, istina. Ali zalaganje borbenost im nitko ne može osporit, jedina će mi njegova zamjerka biit onaj promašaj u gostima protiv Benfice, ali samo to. Ovako mi je top bio.

Sretno u nastavku :pray:
  • Nolifer
    13.6k
    Da, Livija i Petka, onda će valjda zaključat ovaj transferni rok sa tim...

Bitno da su ostali Stojke, Teofil...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.