• Crni86
    14.9k
    Palim podcast. Toplo oko srca.

Kristijan i Niko hvala vam. Samo dalje jako i nema predaje :strong:
  • Gelipter
    4.3k
    Čestitke dečki na premijernom podcastu! Odmjereno, pristojno, informirano, bez imalo prepotencije i pretencionznosti, s ukusom, a sa stavom, teme kvalitetno obrađene.
    Kako će podcasti ići dalje, sigurno će se još "rasti" kroz sezonu kako je Niko naglasio. :clap:
    Neka živi Dinamo i Zona Dinamo Podcast!
  • kristijank
    120
    Da, i nama je bilo jasno već tijekom snimanja da smo pretjerali s Europom, ali jebiga kad bi mogli o tome pričat satima. Čuo sam i komentare da je nekome dio o ždrijebu zanimljiviji jer su Varaždin i sami gledali, s epizodama ćemo bit bolji da svima bude zanimljivije.
  • don
    15.6k
    @kristijank @Niko1986 samo preporuka za ubuduće da stavite timestampove u video da se vidi točna minuta o čemu pričate, inače sve odlično.
  • vjeko1701
    18.1k
    Meni je osobno bilo dobro. U pitanju je 8 protivnika. Ok, možda se u editingu moglo izbaciti pokoje ponavljanje iste poante ali van tog baš je bilo gušt popratiti.
  • kristijank
    120
    Da, naša greška. Polovili smo velike teme, za idući put ide timestamp za sve.
  • Niko1986
    3.1k
    Evo da se i ja još jednom javim. Hvala svima na podršci, bit će to još bolje i sad je samo nebo granica!
  • Niko1986
    3.1k
    samo preporuka za ubuduće da stavite timestampovedon

Imaju timestampovi u opisu videa, ali ih iz nekog razloga ne stavlja baš na onu traku.
  • NitkoBitan
    31.1k
    i nama je bilo jasno već tijekom snimanja da smo pretjerali s Europomkristijank

Meni su vec duze vrijeme upitnici nad glavom vezano za povijest FCSB i steta kaj ste to samo povrsno prosli, ali nema veze ipak je Dinamo u fokusu, bili ste odlicni :ok:

Odgledano u jednom dahu. I da, tu smo negdje sa godinama i svaka cast kaj ste uspjeli ostat relativno ozbiljni i "fokusirani" skoro 2 sata, mnogi mladici bi pali taj ispit.
  • ElDorado
    5.7k
    Za prvu epizodu odlicno! Mozda ukljuciti nekog analiticara koji bi objasnio neke takticke finese. Npr taj nevjerojatan pad u drugom poluvremenu
  • badjibadara
    7.3k
    Kazu da se prvi macici u vodu bacaju... e ovi se ne bacaju
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Zona Dinamo podcast bi trebao imati u prvom planu ove važne teme poput Guzica i Sisa, Šanka i Hedonističkog kutka. Nakon toga malo o Senfu i geopolitici, a tek onda komentari na utakmice. Nažalost, ovo ljeto nam je malo zakazala transferna šizofrenija. Preporučam se ako na dnevni red dođe tema propasti Hrvatskog kraljevstva. Zasad sam zadovoljan šofer epizodom, bravo
  • BW1986
    166
    evo ukratko od mene iz chatgpt sastavka: vojni klub do 98' onda se pretvara u privatni, 2017. primorani promjeniti ime u FCSB, iste godine osnovana nogometna sekcija CSA Steaua Bukurešt koja je krenula od najnižih liga ali preuzela originalno ime i grb. Presudom u lipnju ove godine FCSB ima prava na trofeje samo od 98', a CSA je nasljednik svega od 47' do 98'.
  • Paggini
    67.7k

Pagginijev tjedni gym program isto uključiti.

Dečki sve su drugi rekli što bih ja htio reći, ali bih spomenuo da imate jako ugodne glasove slušati što je meni osobno bitno jer mi je to razlog zašto ne slušam dosta podcasta jer me iritiraju. I nemojte me jebat sa "Jel ovo majki???? Heheheeh"

Pozdrav kolegama s FPZGa!!!!
  • NitkoBitan
    31.1k
    Hvala, ma znao sam da je neka ebena prica oko toga. Znaci nama u teoriji dolazi klub prakticki istog naziva kao osvajac Lige prvaka 1986. iako na tu titulu pravo polaze novoosnovani klub iz 2017. godine.

Dovoljno je i ovo, da dublje udem u pricu zaboljela bi me glava. Detaljnu analizu povijesti ocekujem u podcastu prije tekme sa njima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.