• Neron53
    2k

Vjerujem da je rijec o puno vise ekipe sa Zone, ali su(smo) samozatajni :)
  • tom
    178
    Prvo je gostovanje, iznenadilo bi me da svi zainteresirani godišnjaci dođu do karte s obzirom na kapacitet.

Ali u svakom slučaju, ako netko zna kakve su šanse za doći do karata izvan gostujućeg tamo, bilo bi dobro za znati
  • periklo
    85
    Ja bih se začudio da je više od 50-100 ljudi već kupilo karte za avion - vidim da još uvijek ima mjesta na direkt letovima iz Zagreba za Kopenhagen u utorak/srijedu/četvrtak. Znam da nije da će svi letjeti i da će baš letjeti iz Zagreba, ali mislim da je to ok pokazatelj...

Mislim, ja sam uzeo već aviokarte za frenda i mene, ali opet... :grin:
  • emilperska
    11.5k
    Prvo je gostovanje, šokiralo bi me da svi zainteresirani godišnjaci dođu do kartetom

Prvo gostovanje je negdje gdje ce se igrat s Izraelcima 3 tjedna prije.
  • tom
    178
    prvo gostovanje na koje će se moći ići, mislim da je jasno kaj sam htio reći
  • emilperska
    11.5k
    prvo gostovanje na koje će se moći ići, mislim da je jasno kaj sam htio rećitom

Sumnjam da ce UEFA dozvoliti da Dinamo gostuje u Srbiji umjesto u nekoj Rumunjskon, Mađarskoj, Cipru. Ali bumo vidjeli.
  • Neron53
    2k

Mozda jos ima mjesta iz Zg jer je vecina radi nekoliko puta jeftinijih karata uzimala letove iz nekih drugih gradova
  • NitkoBitan
    31.1k
    Ja bih se začudio da je više od 50-100 ljudi već kupilo karte za avion - vidim da još uvijek ima mjesta na direkt letovima iz Zagreba za Kopenhagen u utorak/srijedu/četvrtak.periklo

Ja sam bacio oko na letove za Copenhagen koji nisu iz Zagreba (a blizu su) i bas se vidi da skace cijena dan prije tekme.

Ako sta i ostane nakon godisnjaka dijaspora ce pokupovat.
  • Liks90
    3.5k
    službeno je već da se igra u srbiji…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention