• NB86
    16.9k
    jedan od kolega igraca iz dinama, ali ta informacija je toliko stara da vise ne vrijedi kad je i ktc potpisao i dilaver prodan.
  • Morales7
    184
    Ako je ikad postojala mogućnost da potpišemo Bastosa iz Lazia onda bi to bila prava kupnja. Čovjek se hrva i to uspješno sa jednim Lukakuom
  • deda
    38.4k
    Filip Pobi 2003. prešao u Ac Milan
  • Morales7
    184
    alegić sve svoje igrače tamo prodao
  • Beli
    156
    Desni bek. Ove sezone za U18 momcad 6 nastupa i 1 gol. Prosle sezone za U17 momcad imao 19 nastupa i 1 gol.
  • marcio amoroso
    43.1k

Majer, Ivanušec i Tolić. 3 ofenzivna vezna i da dovedemo još jednog.?
    Mislim da nam pojačanja trebaju, ali je ta pozicija valjda zadnja na kojoj nam fali igrača.
  • Dudu
    2.6k
    GNK Dinamo od danas je jači za talentirani dvojac iz Crne Gore. Andrija Kolundžić i Milan Vukotić rođeni su 2002. godine i obojica su reprezentativci mlađih uzrasta Crne Gore.
  • Kwedi
    3.9k
    https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/potpisali-kolundzic-i-vukotic

GNK Dinamo od danas je jači za talentirani dvojac iz Crne Gore. Andrija Kolundžić i Milan Vukotić rođeni su 2002. godine i obojica su reprezentativci mlađih uzrasta Crne Gore.
    Stariji Andrija rođen je 23.09. 2002. a u Dinamo dolazi iz FK Iskre iz Danilovgrada. Igra na poziciji desnog krila.

- Ne bih želio da bude fraza, ali ja sam zaista ispunio svoj san potpisom za Dinamo. Toliko toga znam o ovom klubu jer sam ih pratio i dok nije bilo naznaka da bih mogao postati njegov igrač. Zahvaljujem se Upravi kluba, svjestan kako je ispred mene veliki rad i trud da bih opravdao njihovo povjerenje ali i ono mojih agenata koji su vjerovali u mene od prvoga dana.-

-Vjerujem u uspješno vrijeme koje ću provesti u Dinamu na veliko zadovoljstvo svih u Dinamu, naših navijača i moje osobno. Iskoristio bih priliku da se zahvalim ljudima u Iskri i Danilovgradu na odličnoj suradnji proteklih godina i želim im uspješnu sezonu – rekao je Andrija prilikom potpisa ugovora.

Njegov sunarodnjak Milan Vukotić u Dinamo je stigao iz FK Budućnosti iz Podgorice. Prošao je sve selekcije mlađih uzrasta reprezentacije Crne Gore a trenutno je na okupljanju U-21 reprezentacije u Podgorici. Ondje je Milan proslavio 18. rođendan koji pada na današnji dan.

-Ovo mi je najljepši mogući poklon za rođendan. Iznimno sam sretan što sam postao član Dinama. Svi mi smo svjesni veličine tog kluba koji je postavio visoke standarde u regiji i privilegij je za mladog igrača da svoj razvoj nastavi u Maksimiru. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi iz Dinama, njegovih navijača i struke. Ovim putem također bih se zahvalio mojim agentima i obitelji jer su me savjetovali kako je Dinamo pravi izbor - rekao je Milan kojem je prirodna pozicija na mjestu polušpice.

Andriji i Milanu želimo dobrodošlicu u naš klub te puno uspjeha i divnih trenutaka u Maksimiru.
  • agramZ
    2.7k
    pomoz' bog, braco srbi
  • marcio amoroso
    43.1k

Sad su oni i Srbi veliki neprijatelji :rofl:
  • Kwedi
    3.9k
    jednog od najvećih njihovih talenata na poziciji di smo tanki, posudili varaždinu.

prognoziram obojici najveći doseg ukazanje na klupi druge momčadi.
  • agramZ
    2.7k
    ma kakvi neprijatelji, samo malo "cultural appreciation", ocekivam u prvom intervjuju da nas pozdrave sa faljen isus, ili kako su me srbi znali zajebavati, sa 'bog decki' :lol:
  • ZGBhoy
    1.8k
    Nadam se da danas nema više odlaska
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.