• NORTE
    19.2k
    Realno, tovari su bili puno bolji i nisu zaslužili izgubiti.Mr Anderson

Koju glupost si sada napisao... Hajdug doslovno nije postojao u 2.poluvremenu, raspali su se totalno.
    Da im Bel nije poklonio nepostojeći korner ne bi imali ni onu stativu Livaje koja se nije trebala ni dogoditi.

Nevjerojatno je da su opet zabili u zadnjim sekundama praktički.
    Najluđe je što je Durdov napamet ubacio loptu, bez da je i pogledao.

Inače treba reći i da je Bara prozivao upravu dinama jer Rukavina ne igra, a on je "igrač od 100 milijuna eura".
  • Zvonkec
    336
    A imali su tovari 3 stative fruk je ostao bez snage totalno i sjebo 2 ljepe kontre da ih završe tak da bi čudo bilo da se na kraju nisu skrumpirali tovari.
  • Paggini
    67.7k

Tako je, poslati službeno priopćenje da stajemo uz HNK Hajdug i želimo strane suce za derbi.

Pa će ovi tifusari morati reći "nene, ne želimo mi strane suce nego da naši sude bolje nama"
  • KtcGoat
    1.1k
    Đale ispijen, kao ja nakon aftera
  • Pacho
    4.6k

Da. Bas zato i treba javno zahtjevati (ne samo ponuditi) pa nek jedu govna koja su izasrali.
  • don
    15.6k
    Nevjerojatno je da su opet zabili u zadnjim sekundama praktički.NORTE

graniči sa nerealnim. Iz osobnog dojma, mislin da ne postoji klub koji lošije igra a toliko se izvlači u zadnjim minutama, penalima ili spletom glupih okolnosti. I to nije period, to traje već duže vrime.
  • Blueshadow86
    4k
    Povlačim komentar za Menala da je rijetko glup nogometaš. Gabriel Rukavina ga je nadjebao i to pošteno. Jesam ja to dobro vidio da je ušao bez kostobrana i sa skroz spuštenim štucnama? Dobro da u stopalicama nije ušao igrati. Koji komad budale.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Izvukli su se u 90+ kao i mi jučer, najbitnije je za našu psihu da smo prvi i dalje, isto ti je +1 ili jednako bodova kad imaš derbi za 2 kola, a Hajduk će kiksat iduće kolo.
  • Ivan0302
    1k
    Ne znam ja zadovoljan ovim neriješenim ishodom. Mislim i mi smo se jučer na kraju izvukli da ne izgubimo i oni sad i Bože moj.
  • rokikaciga
    5.2k
    Povlačim komentar za Menala da je rijetko glup nogometaš. Gabriel Rukavina ga je nadjebao i to pošteno.Blueshadow86

To kad imas njih dvojicu je stvarno posebna situacija i to se rijetko vida.

Kaze Dalovic "svi koji su usli su super bili, dali su dobar impuls" :lol:
  • Jurki
    19.3k
    Za sva ova sranja ne krivim ni Bela, Kolarica, Pajaca, Ercega ili nekog petog.. oni su nesposobni i glupi ko kurac. Isprike kurcu, kaj te debile stavljam u istu recenicu i uspoređujem s istim.

Dal taj jebeni Kustic gleda te utakmice? Dal itko od te vrhuske Saveza to gleda i dal ih je bar malo sramota?
    Na kaj ta liga izgleda? Na kaj zgleda to suđenje? Jel to nogomet za koji bi neki obicni gledatelj trebal dati novce da to smece gleda na tvu?
  • DiddyGuela
    4.2k

I prva stvar pri ulasku - namjestanje frizurice.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Koju glupost si sada napisao... Hajdug doslovno nije postojao u 2.poluvremenu, raspali su se totalno.NORTE

Ne znam koju si ti onda utakmicu gledao. Bili su bolji od Rijeke u 90 minuta, složili su puno više šansi, napadali, pogodili i tei stative, Rijeka se uglavnom branila. Ne kužim kaj je tako teško biti objektivan?
  • jedan u nizu
    15.2k
    Đalovic u studiju raspravlja sam sa sobom kao ja u birtiji kad sam udav sankeru nakon 13 piva
  • crophantom
    1.9k
    Hahahahahaha, Đale kralj, pa valjda neće u Tursku :D :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention