• hb1
    166
    Morat će se još netko od manjih dobrim utakmicama priključiti da im uzme bodove i oteža kroz prvenstvo, jer ovo šta nude trenutno svi osim nas i tovara je očajno.
  • Georginho
    426
    Đalović može biti ovakav ili onakav, ali ne doima se maligan.
  • Kruno
    1k
    Za nas odlican rezultat.
  • rokikaciga
    5.1k
    Ali ovaj monolog Daleta, u pravu je 1/1 sta je je. Dupla kruna, grupe u Europi, rasprodali mu ekipu, pise se svasta o njemu i igracima i odlascima... Malo divljacki on to vodi, nije na razini takticki...
    Ali osobno i dalje mislim da je potkapacitiran
  • bbb medimurje
    4.4k
    U emisiji uoči utakmice na HDTV:

Tino: Onda kad je Brekalo izašao na teren prije utakmice.

Bruna: Još je netko tad izašao na teren.

Tino: Nemam pojma!
  • Goncalo Santos
    643
    @FazeN oce ovi prodat pukstasa ili sigura, od ceg zive? Ovdje ce uefa morat iskopat nesto.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Dupla krunarokikaciga

Slucajna dupla kruna.

grupe u Europirokikaciga

Miki maus liga.

rasprodali mu ekipurokikaciga

Zlomislic, Fruk, Radeljic, Jankovic... svi puleni na broju.
  • Noel
    15.4k
    Mene zanima di su dva Španjolca i Rebić? Po medijima i portalima priča dovode velika pojačanja ovi ne da nisu pojačanja nego nisu spremni ni za 5 minuta utakmice upitne forme i tjelesne spreme. Golmana Ivušića neću spominjat. I on i Nevistić su rezervni golmani. Najbolji igrač Hajduka je definitivno Pajaziti, Livaja je očito van Hajduka glavom ,kao da ne želi igrat.

Rijeka je posebna priča. Đalović izvlači maksimum od ovih taraba poput Menala, Oreča i sličnih panjeva, može doć Guardiola u Rijeku i neznam kakav trener al sa ovom skupinom igrača jedino Đalović može osvojit duplu krunu. Onaj Španjolac ako dođe bit će bivši vrlo brzo.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Janković cd na kraju otići za džabe nagodinu u neki slovan ili drugu njemačku ako ne ode u sljedecih par dana..ako tm ne laže, njemu ističe ugovor nagodinu..
  • Mr Anderson
    13.8k

Da, jer smo mislili kako će ih lagano otresti. Na kraju smo nezadovoljni. Ako im je ovakva Rijeka tri dana nakon Soluna skoro uzela bodove onda je jasno da mi moramo za tri tjedna istrčati na teren odlučno i postaviti se ko favoriti.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Mene zanima di su dva Španjolca i Rebić?Noel

Pa rekao je Garcia da su nespremni, da će im trebati par tjedana da bi bili za igrati. Rebić je ozlijeđen.
  • Blueshadow86
    4k
    oce ovi prodat pukstasa ili sigura, od ceg zive?Goncalo Santos

Od donacija Vlade RH.
  • don
    15.5k
    Benrahou besplatno u Tursku.
  • Georginho
    426
    Benrahou besplatno u Tursku.don

Jel to neka klauzula da može otići besplatno ili se samo rješavaju njegove plaće?
  • bbb medimurje
    4.4k
    Nisam prosle sezone bas nesto zamjetio ponasanje pajazitija tak da neznam kak je bil, ali sad mi je bas odvratan, skakanje na svaku sudacku odluku kontra njega
    Bas se cini da igraci cim dodu u taj split dobiju neku injekciju za odvratnost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet