• Pacho
    4.6k

Nece. Jer ipak takvo ima treba "stititi" kao i zalizanog srpskog sofera.
  • MarK
    1k
    Ovo je situacija u kojoj oni klasično tresu gaće. Huk 30 tisuća napaljenih gastarbajtera, ovo moramo dobit, idemo na 1. mjesto, titula je naša ako dobijemo raspalu Rijeku... Psihološki pritisak je već tu. Kad dodamo to da je Rijeka osramoćena neki dan i vjerojatno želi isprati gorčinu očekujem pobjedu Rijeke ili nategnuti x poklon od sudaca titovcimaMarK

Evo da se malo pohvalim na račun jutrošnje prognoze
  • Georginho
    426
    Šteta jer je Rijeka imala 2-1 do zadnje minute, ali treba priznati i da je Hajduk uz ova dva gola imao i tri stative. Na kraju je bitno samo da su prosuli 2 boda.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Oke ajmo sad rezimirat. Oni 4/5 doma, mi 3/5 u gostima i to 3 teže. Ispred njih smo. Nas se krade, oni imaju tretman ko FK Obilić 1997. Sada je pauza i prilika da se napravi pritisak, s ovakvim suđenjem NEĆEMO dobit, nismo PSG bez obzira kaj smo bolji. Sve je na nama
  • Blueshadow86
    4k
    Koja je funkcija i zamisao bilo vađenje Fruka i zamjena s Čopom koji valjda ni na treningu ne može zabiti gol?
  • Ritam Ulice
    1.9k
    poseban jer uvijek treba asistenta da ga vodi kroz sezonu.
  • Nolifer
    12.5k
    Žal mi je jedino, kaj Riječani nisu uspjeli do kraja izdržat u vodstvu i pobjedit ih, ovako bod po svakome...
  • Paggini
    67.7k
    tri stativeGeorginho

Mislim, tri stative su imali iz dva vrhunska udarca pajazitija s 20 metara i iz kornera, nije baš da su se ubili od igre ili akcija. Ali da, remi najpošteniji jer nije ni Rijeka nešto pokazala.

Po meni grozota od nogometa 90 minuta, veze s vezom ovo nije imalo. Povlačim svoje mišljenje da će derbi biti otvorena utakmica i dobar nogomet, bit će isto krljanje kao i zadnjih 20 godina dolje.
  • Kulminacija
    63
    Realno jako loše suđenje, nešto s jedne nešto s druge strane, ali reko bi da je Rijeka profitirala više. Kako su prošli bez crvenog sami ne znaju. Svima nam je u interesu podizanje kvalitete suđenja.
  • nwankwo646
    760
    Gadim se sam sebi jer sam i ja davno jaukao da kako to Rukavina ne može dobiti ni minute u Dinamu.
  • Omake
    12k
    I dalje ne mogu sebi doći koliko je glup Gabriel Rukavina
  • Ritam Ulice
    1.9k
    Kad ce proigrat mile skoric
  • dis
    90
    Znam da smo svi sad nezadovoljni konačnim ishodim, ali ovaj rezultat bi 90 posto nas potpisalo prije utakmice. Rijeka koja je realno u raspadu, prije 3 dana igrala tešku utakmica i 5:0 izgubila, tako da ovo nije ni loše uz gorčinu na kraju.
  • crophantom
    1.9k
    Hajduk ce tesko do pobjede u Varaždinu, mi bi trebali dobiti Goricu, tako da na Poljud idemo vjerojatno s kojim bodom viška.
    A Kova do tad ima jos 3 tjedna da uštima orkestar
  • Pacho
    4.6k
    Ako sutra opet zakmece kroz sluzbene kanale, jednostavno moramo zatraziti strane suce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet