• JMastermind
    1.1k
    kad bi apstrakciju bilo lako definirati, apstrakcijom se zvala ne bi.
  • Droljo
    20.8k
    A sudačke “greške” ko greške, uvijek će ih bit, a i nije kao da je za pola metra nešto fulanoBorovljanin
    Nije. Za 15 metara je fulano kod izvođenja prekida prije gola. Ukradeno pola terena jbte...
  • don
    15.6k
    Razumijem revolt, ali što si postigao jer si bacio čašu pive u terenFelip

najbolje da onda postanemo engleska plastična publika i kad nas netko očigledno pokrade skandirat ona njihova sranja ala "ref you are shit, do you know that you are shit" ...
  • Pacho
    4.6k
    Ma treba gospodski trpiti potkradanje, jer tko nam je kriv sto ih nismo otresli 3-0. Jos samo treba neki smijesni penal za orjunu veceras da zacini sjajan vikend.
  • Crni86
    14.9k
    Mi se moramo dogovorit sami sa sobom - komentiramo sudenje ili ne. I nema to veze sa gospodstvinom vec zastupanjem interesa kluba. Ljudi iz kluba su u prvih 4 kola propustili zastiti nase interese sutnjom - rezultat smo vidli jucer (ostavljam mogucnost da je bila tiha diplomacija ali po meni i ukoliko je bila to je bilo pre blago s obzirom na sve kaj trpimo ova prva 4 kola). Kaze poslovica - bolje sprijecit, nego ljecit…

Ako komentiramo i bavimo se njime onda se bavimo uvijek, makar dobili, izgubili ili odigrali x.

Ukoliko sutimo, e onda sutimo i kada izgubimo.
  • Paggini
    67.7k
    Da smo bar imali loš rezultat zbog sudaca,Borovljanin

Prvi njihov gol padne iz izvođenja lopte 10 metara od mjesta faula, a nama ukinu gol radi nepostojećeg zaleđa, ali daj ti nama reci kako Erceg nije utjecao na igru i nije on kriv ništa.

Postignemo čisti gol i suci nam poniste i ti govoriš da nije sudac kriv.
  • Dadox
    919
    nama vraća loptu na tom slobodnjaku Stojkoviću 3 m,al ga ne hebe gdje oni izvode.Perfidno je sudio smrad od početka i to je činjenica.
  • Crni86
    14.9k
    nepostojećeg faulPaggini

Faul je bio postojeci. Povuko ga je Beljo cisto. Ali ostalo sve stoji
  • Jurki
    19.3k
    al kad malo pogledas, ovakve krađe ce se nastaviti.
    Jebes gospodstinu ako te svaka fukara i pizdun pokrade i nikome nist.
    Nije uopce problem kaj nismo dobili. To je nogomet jbg.
    Isto tak ja ne kuzim dal je moguce da var sustav moze biti toliko cesto van funkcije.
    Jel to tak i po drugim ligama, ili samo u ovom smecu zvanom Hnl?
  • Paggini
    67.7k
    Faul je bio postojeci. Povuko ga je Beljo cisto. Ali ostalo sve stojiCrni86

Moguće da sam ja sjebao, ali jel nije to bio McKennin "faul" kad ga je možda dresom okrznuo i ovaj pao? To je nepostojeći faul.

Moguce da sam ja pomijesao faule
  • hardek
    5.9k
    Doslovno identična utakmica kao naša jučer igra se upravo u Premiershipu. Apsolutna dominacija Citija prvo poluvrijeme i totalni nestanak s terena u drugom poluvremenu i Brighton ih okrenuo doma.

Poanta je da se dešava i najboljima, na gostovanjima dok ne vodis 2 razlike utakmica nije ni blizu gotova bez obzira koliko dominiraš dijelom utakmice.
  • Crni86
    14.9k
    kod prvog gola je bio onaj faul belje di je ispratio onog desnog beka pdavicara i onda ga je povuko za rame i okrenuo.

Nije imao veze mckenna sa tim dogadajima :smile:
  • Borovljanin
    296

Takve stvari se događaju po 5-6 puta na utakmici. Još faul bio na centru… Standardne nogometne stvari. Ljudi prilikom izvođenja auta uzmu isto toliko metara. Stvarno nismo zbog toga primili gol nit možemo kriviti sudca. A i uostalom, govorio sam o zaleđu, ali može vrijediti i za ovo. Nitko nas nije pokrao, dogodila se sasvim normalna nogometna situacija u kojoj mi nismo dobro izreagirali i to je to.
  • Paggini
    67.7k

Onda se ispravljam, zahvaljujem!

Bio sam uvjeren da je to onaj faul McKenne u prolazu koji nije bio ni blizu faula
  • striko
    2.4k
    Ne znam samo kako se može dogovoriti nekomentiranje suđenja, pogotovo nakon onoga sinoć.

Duguju nam bar objašnjenje što se događalo u VAR sobi tih famoznih 5 minuta ako je VAR bio izvan funkcije? Morali su nešto raditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.