• Crni86
    14.8k
    Jučer je odigrana dobra utakmica, bilo je oscilacija, ali smatram da smo bili dosta bolji suparnik sveukupno i zaslužili 3 boda.Teofil Kateran

Ovu tvrdnju potkrepljuju i brojke

Ocekivani golovi: mi 1,77 vž 0,36
    Posjed: mi 59% vž 41%
    Velike prilike: mi 3 vž 0
    Udarci: mi 20 vž 11
    Dodavanja: mi 456 vž 328
    Korneri: mi 10 vž 1
  • fatalerror
    60
    Ima još neko da je pokupio prehladu jučer? Evo ja gorim na 38.5...
  • Crni86
    14.8k
    Dinamo lani nakon 8 kola 12,2 xG
    Dinamo nakon 4 kola ove sezone 11,5 xG

Trenutni net xG po utakmici je 2. Najbolji net xG u mojoj bazi podataka je sezona Man Citya iz 17/18 kada su u Prem osvojili 100 bodova i imali net xG od 1,89. Prosječan broj bodova koji osvoja momčad s preko 1,5 net xG je 2,4. Činjenica da su 4 utakmice strašno mal u zorak, ali 2 su bile derbi u gostima, i da imamo 15 novih igrača koji se tek uigravaju, nam daju za pravo nadati se i vjerovati da je ovo pravi Dinamo, koji redovno ide preko 80+ bodova (a možda i bude bliže 90 neko 80).
    Medijski narativ je da Dinamo ima još puno mjesta za napredak, da igra toplo hladno, da ima dosta praznih poluvremena. Dio toga je i istina, ali kada se sve uzme u obzir, svi bi morali reći da je ovo strašno impresivan početak, koji naslućuje povijesno dominantnu sezonu. Takav medijski stav nije previše čudan jer je većina tog medijskog prostora ili tovarski nastrojena ili statistički nepismena. Ovaj Dinamo može bolje i konstantnije, a kada dođe do te razine ekipe poput Istre, Belupa ili Vukovara će na Maksimiru primati 5 ili 6, a Rijeka Osijek i hajdug 2 ili 3 bez ispaljena metka.
    Omake

Za sve one koji pricaju da ne igramo nista posebno.
  • njurci10
    238
    Zapravo sam bio na poslu radio :lol:
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k

Nisam mislio na tebe, niti Drolju, žao mi je ako/kaj ste se pronašli u mom postu.
    Jučer sam s malim bio na tekmi, pokisli brutala i nije mi žao. Evo mali danas kuri 38 i priča kak je super bilo, a ja lagano čitam cijelu temu pa se naživcirao.... Zapravo sam ja idiot kaj se uopće dam navući umjesto da preskočim te hejterske upise...
    Sportski pozdrav!
  • Droljo
    20.7k
    Evo mali danas kuri 38Nemrem igra Dinamo

Ja kurim još od istre. Nikak naić. :lol:
  • Fabercaster
    462
    1.) Na stranu rezultat, Kovačevićeve šablonske izmjene, guranje (opet) Gode ispred Vinlofa pa i taj nesretni Nevistić koji tko zna s kakvim demonima se bori u svojoj glavi...Činjenica je da su oni zabili neregularan gol, a da je nama poništen regularan gol.

2.) Gledajući pojedince: Beljo - odličan, Kulenović - odličan, Stojković - odličan, Lisica - odličan, McKenna - odličan, Valinčić - odličan.

3.) Tovari imaju 4/5 utakmica doma sad, ali isto tako će imati 4/5 utakmica vani. Sljedeće 3 tekme su im Rijeka, Varaždin i mi. Ajmo pričekati barem te 3 utakmice prije nego ih proglasimo prvacima.

Nemam volje dalje pisati kad vidim ovoliko negative i drame pa nek ostane na ove 3 točke...realno bez obzira na jučerašnji rezultat razlika između ove i prošlogodišnje igre je nebo i zemlja. Igramo brže, okomitije, smislenije i puno lakše dolazimo do prilika za gol. Mislim pobogu pa u svakoj utakmici smo zabili barem 2 gola i to Varaždinu, Osijeku i Rijeci, a s tovarima još nismo ni igrali.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Ima još neko da je pokupio prehladu jučer? Evo ja gorim na 38.5...fatalerror

Stekao imunitet odavno uz ovakve kiše. Kakva prehlada, sve to žestica izvuče kad ne moraš voziti nazad.
  • fatalerror
    60

Ja sam ga s godinama izgubio.
  • javolimtebejako
    2.9k
    Borovljanin
    294
    Više me sram kmečanja na sudce nego kiksa u Varaždinu. Da smo bar imali loš rezultat zbog sudaca, imao bih se zašto živcirati i nervirati, ali nismo.
    Borovljanin

znas ti da se smije pobijedit i s losom igrom?
  • puxigadjurdja
    2.4k
    "Bod bliže naslovu" A.Č
  • Dadox
    896
    Sad mi se nekak i bod od jučer povećao…
  • Crusades
    18.5k
    Jesu nastupali Pipsi uopće jučer s obzirom na prekrasno vrijeme?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.