• dinamozivivjecno
    2.9k
    Moram se posuti pepelom i ispricati se sto sam ga pljuvao prosle sezone, priznajem da sam pogrijesio, ovakav Kule koji ulazi kao dzoker s klupe i zabija golove ce nam biti itekako od pomoci, jedino mi je zao sto jos nismo isprobali napad Beljo-Kule, ali bit ce valjda neka prijateljska za vrijeme reprezentativne pauze.
  • vjeko1701
    18.2k
    Mislim da je trenutno najveći prioritet uigrati i stablizirati obranu, igra sa Beljom, Kuletom, Lisicom, Vidovićem/Stojkovićem ima velik ofenzivni potencijal ali i stavlja obranu na vjetrometinu.

To bi mogao biti clutch ako lovimo rezultat ili nikako ne možemo probiti bunker ali s obzirom na dosadašnjih 10:0 u 4 kola, razumijem zašto još nije isprobano.
  • Droljo
    20.8k
    Svaka čast kule.
  • Crusades
    18.6k
    jebena reakcija :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Svaka čast Kule za penal. Meni je srce pumpalo sto na sat, a kamoli njemu. Hladan kao špricer za penale :clap:
  • Orc123
    13.1k
    Penale puca stvarno mirno! Svaka cast! Donio danas energiju opet ...
  • NVKOD
    7.6k
    Kule hladan kao špricer kad puca penale. U karijeri pucao 15 penala, 13 ih zabio, a 2 ih je fulao i to u kvalifikacijama za Euro U17 protiv Švedske 2016. godine i u prijateljskoj utakmici Hrvatske U19 i Italije U19 2017. godine! Čovjek 8 godina nije promašio penal...

U HNL-u je 100% što se tiče penala. Svaka čast!
  • ŽacZgb
    364
    Bravo Kule ne samo za danas,nego za sve od početka sezone. :strong:
  • marcio amoroso
    45.4k
    Šteta za onaj sjajan udarac glavom minutu, dvije prije kraja. Idealan drugi napadač.
  • Crni86
    14.9k
    ono da je uslo uf….

Al opet se pokazalo da kad je poritvnik egal da je bezopasan kao jedini napadac i to pogotovo kad igra bez ofenzivnijeg veznog iza sebe.

Procvijetao je kad smo usli u 442 ulaskom Bakrara.

I to ne ide njega, vec trenera.
  • Droljo
    20.8k
    Puno sam srao po njemu ali izgleda da mu je pronađena idealna uloga u ekipi. Svaka čast kule.
  • Marley
    4.8k
    Bravo Kule :cool:

Screenshot-20250831-211759-Facebook.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url