• Zagi
    11.4k
    Možda sam u krivu al meni se činilo da je bio i faul u napadu kod one situacije di se McKenni poništio gol.hardek
    Glavni sudac je nakon VAR provjere (koji navodno nije bio u funkciji) digao ruku i signalizirao zaleđe.
    To je suđeno i na osnovu toga nam je poništen pogodak.
  • Ivan0302
    1k
    https://ibb.co/gLL8N8j7

A Stojkovića dva puta vraća sa loptom a ovdje ništa.
  • hardek
    5.9k
    Znam da, htio sam reći da i nije bilo zalede da bi se provjeravao potencijalni faul u napadu.
  • Zagi
    11.4k
    Očekujem da klub na jučerašnje događaje promptno reagira.
    Ne zanima me kojim koracima ali ovo se mora riješiti.

Jebeš sport u kojem ti moraš biti duplo bolji od suparnika da bi ostvario rezultat.
  • Zagi
    11.4k
    Znam dragi kaj si htio reći.
    Sudačka presuda je jedino kaj je u toj situaciji bitno, a ne kaj ti i ja mislimo o toj situaciji.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Hahaha ovo sa faulom je sprdačina pa izveli su faul valjda 10 m bliže golu od mjesta na kojem je bio faul.

I sve bi to bilo koliko-toliko u redu da isti sudac tokom utakmice par puta nije cjepidlačio oko mjesta izvođenja prekršaja i nije htio poštivati prednost kod nekih nebitnih zaleđa. :rofl:
  • Zagi
    11.4k
    slika linija zaleđa
    Btw, @vjeko1701 daj molim te povuci korektne linije, ovo na oko nije iz perspektive.
    (točne linije će nas još više favorizirati, definitivno nema zaleđa)

I sada kaj, odoše dva boda. Ukradeno.
    Na uzorku od pet utakmica.
    Na 36 utakmica to je 14 bodova. Razmislite malo koliko se mi trebamo "okrenuti sebi", a ne paralelno se baviti i ovim problemom.

Bilo bi bolje da smo reagirali u prošlih par kola gdje se na nama provodi očit dvostruki kriterij ali dok smo pobjeđivali. Ali nismo reagirali.
    Bolje kasno nego nikada.
  • marcio amoroso
    45.4k
    Jel bude dostupna var komunikacija? Zanima me kako su opravdali poništavanje gola i jesu li spomenuli pomicanje slobodnog udarca za 10 metara kod gola Varaždina.
  • NVKOD
    7.5k
    Čisto da se ne zaboravi, kada igrač NAMJERNO igra rukom da obrani čisti gol kao slučaj jučer, to je IZRAVNI crveni karton, a ne žuti! Čovjek je toliko maknuo ruku od tijela s ciljem da obrani gol, a ovaj tovar Erceg za to daje žuti... tog ima samo u HNL močvari.

Je li Suarez na SP-u dobio žuti ili direktni crveni za pokušaj obrane gola rukom???
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Mi smo svi ili bar vecina nas hbalili Ercega do sad . E Ono sinoc je bilo uzasno . Gol i var nekanostanu po strani, oni situaciju je i onak tesko vidj t ,cm su bili i pitanju. Meni je uzasna bio nj govo kriterij , srao je konstantno ,pametovao ,sjeckao igru glumio neki autoritet, svira svaki kontakt, a nama nekoliko cistih faulw ne sudis . Ili se pogubio ili je odsudio perfektno po nalogu
  • Zagi
    11.4k
    Jel bude dostupna var komunikacija?marcio amoroso

Klub mora inzistirati na tome.
    Max-tv se probao odmah zaštititi onom grafikom "var nije u funkciji" ali to ne pušim.
    Var ako nije u funkciji, situacija je gotova u 5 sekundi. Pomoćni sudio zaleđe i nema gola.

5 minuta čekanja je indikator da VAR je u funkciji i ovaj razgovor se mora čuti.
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    a prije toga nama vraca loptu kod slobodno stojkovica ,i to 3 puta . Vratio je u milimetar nazad. I na to je otisla minuta ,i na kraju 6 min nadoknadem ukrali su nam minimalno 5 minuta i to minimalno. Golova,prosæave ,po 5 zamjena , 5 min var da ne kazem provjere. Penal , i sve ulupno 6 min . Izgleda njima no satovi nisu radili,ni slusalice ,ni interna komunikacija , Ajde sreca pa nije tovarima tako sudio . Inace bi mu to bila zadnja . Cijelu tjedan bi pravili videa i siguran Sam da bi i komunikacija iz var sove takodje prikazali
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    istina ,vrlo jednostavno. Ili je najbezbolnija odluka donesena . Nasmijemo priznati gol, na granici je, tesko je audit. Ajmo reci ne radi var
  • Zagi
    11.4k
    I da, ovo nije prvi put.
    Moj komentar nakon prve Ercegove HNL utakmice kada su ga svi hvalili za nekakav osjećaj i kajtijaznam. 2023
    erceg.png

Dan danas se sjećam osjećaja revolta kriterijem te juniorske tekme. Isto kao jučer, iskasapio nas dvostrukim kriterijem.
    Nismo centar mogli proći jer bi u svakom duelu bio nama suđen faul dok su oni mogli kako god do lopte.
  • Fatos Beqiraj
    64
    Moze li mi neko objasniti, kako moze var soba ostat bez struje, dok reflektori radi, komentatorska pozicija radi...
    Po nekoj logici kad bi ja sebi isa gradit var sobu( tako bitnu prostoriju) ugradio bi i agregat neki za nju ili ju osigura nekako jer je ona najvaznija od tih prostorija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.