• mlinchica
    3.8k
    I pazi, trenutno! Kaj to neka žica gubi kontakt malo, skaču iskre, bude požara još?!
    Kak je uopće moguće da se dešava na više stadiona, u različitim vremenskim uvijetima i savez niš ne poduzima.
  • Paggini
    67.3k
    Postavljanje svih sudaca u svakoj odluci za Dinamo mi se čini da ide po principu "uložili ste 20 milijuna eura, preblag je to faul za vas, trebate bolje igrat" i slično. Kao, imam osjećaj da suci gledaju u Dinamo kao u nekog behemota prema kojem treba biti strog jer smo toliko dobri, a šta će tom jadnom Varaždinu sad svirati tih 30 faula i imati isti kriterij...

Beljo svaku utakmicu ove sezone ima barem 10 čistih faula i potezanja svaku utakmicu koje se ne sviraju. Svaki prigovor naše ekipe je žuti. Svaka li-la situacija kod zaleđa je automatsko dizanje zastavice (iako po pravilu ako je upitno a danas je bilo dvaput upitno se ne diže zastavica nego čeka VAR provjera). Ovo već iz kola u kolo postaje jebeno smiješno.
  • hardek
    5.9k
    Možda sam u krivu al meni se činilo da je bio i faul u napadu kod one situacije di se McKenni poništio gol. Mislim da bi se i to svakako gledalo da slučajno nije bilo zaleđe
  • Paggini
    67.3k
    faul u napaduhardek

Bila je ruka na trbuhu, ali niti blizu ikako povlačenje ili bacanje na pod, doslovno je naš igrač samo držao ruku i maknuo ju čim se ovaj bacio.
  • hardek
    5.9k
    Nemam pojma, znam da čim sam vidio replay sam si rekao da će ovo sigurno poništit zbog ovog ili onog. Dosta su suci blagonakloni prema defanzivcima u tim situacijama, čim je potezanje dresa u pitanju bez obzira na intenzitet uglavnom se daje prednost obrani.

Al moguce da griješim trebao bi pogledat opet
  • Paggini
    67.3k
    potezanje dresahardek

Nije bilo potezanje dresa, barem ne iz onog kuta, doslovno je neki od naših držao ruku na trbuhu, ovaj je krenuo trčati i pao jer je osjetio da je ta ruka na trbuhu. Meni osobno vrlo smiješan pokušaj.
  • Crni86
    14.7k
    Iskreno se nadam da necemo nikada ali bas nikada podrzati kustica pod kojim je i izrasla cijela ova farsa sa sudenjem.
  • San Lorenzo
    21.4k
    Jel se tko dotakao mogućih igranja rukom Mamuta nakon šuta McKenne kod kornera i Marine u sudačkoj nadoknadi, mislim da je tad par naših igrača signaliziralo ruku?
  • miro
    7.4k
    Ovo prvo mi pogotovo nije jasno, jer je lopta išla prema golu, ali moguce da VAR nije radio
  • Paggini
    67.3k
    Jel se tko dotakao mogućih igranja rukom Mamuta nakon šuta McKenne kod kornera i Marine u sudačkoj nadoknadi, mislim da je tad par naših igrača signaliziralo ruku?San Lorenzo

Pricekat cu Stadion Zapad da stavi tekmu pa pregledati sta se tu dogodilo
  • rioda
    10.1k
    Za tu drugu situaciju, ako uopće mislim na isto, činilo mi se da je igrao glavom pa samog sebe pogodio u ruku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.