• bobanzg
    21
    Kova je malo prestrašen i pragmatičan rekli bi ko Neno, nadao sam se malo više hrabrosti i vica, ali ko mu može zamjerit nakon 12 bodova i 10:0.
  • NoSkillan
    32
    mislim da je kovacevic jos pod blagim dojmom dinama, pa gleda iz perspektive da je mozda mladi vinlof skloniji nekoj gresci nego sto je goda, tocnije zeli sebe osigurat u tom smislu i ne preuzeti rizik
  • IceMan
    3.4k
    Valjda postoji neki razlog zašto Goda a ne Vinlof.

I meni je dobar Vinlof, i ja bi možda da se neka promjena napravi, pa čak i da se brže izmjene rade.. al sve dokle smo na 100% nemamo kaj “jambrati”…
  • Ivek74
    1
    Ma ne treba dramatizirati bit će dovoljno utakmica za sve i svi će imati prilku pokazati koliko tko može.
    Goda i Vinlof su dobro odigrali utakmice u kojima su igrali i pravo je bogatstvo da Dinamo ima takva dva igrača na do ove sezone najbolnijoj poziciji. To se isto odnosi i na Villara siguran sam da će u Europskim utakmicama kretati u prvih 11.
  • NoSkillan
    32
    ajde sada nije problem ako se boji preuzeti rizik jer smo klasa iznad vecine hnla, a strah me sto ce biti kada dodu ekipe koje su jace od nas u europi a nama trebaju bodovi
  • NVKOD
    7.5k
    Totalno mi je nejasno ne stavljanje Vinlofa i to protiv Varaždina. Pa nije bezveze čovjek stavljen kao 93. najbolji igrač najboljih nogometaša ispod 20 godina.

Doslovno mu je nebo plafon i vjerujem da će biti igrač s 10+ milki prodajnom cijenom, ali da ne može igrati protiv Varaždina, bedastoće. Drugo je Rijeka, ali ostali klubovi... ako je bio standardni prvotimac u austrijskoj ligi koja je jača od naše, zašto ne može igrati u HNL-u?
  • rokikaciga
    5.1k
    Varazdin je jako neugodan protivnik, igraju smislen nogomet i Goda je dosta konzervativnije rjesenje od Vinlof Pereza. Nije Varazdin ekipa invalida. Mislim da cemo u prvom dijelu sezone protiv jacih i potentnijih ekipa gledatu Godu a ne Vinlof Pereza.
  • don
    15.5k
    čuj Kovačević uplašen za Vinlofov kiks pa bira Godu dok se ne navikne sam Kova na Dinamo, a starta mu mali Vinlof u prvoj utakmici i to na Opus Areni.
  • veselko tenžera
    5.6k
    Sve sami strunjaci koji sve treninge gledaju od početka do kraja i još sudjeluju sa stručnim stožerom u analizi. Ne postoji šansa da Goda igra zbog objektivnih okolnost koje vide Kovačević i stožer koji svaki dan s njima rade i koji nešto o nogomet znaju??
    Lakše je povjerovati u Olivarijeve bajke o novom Robertu Carlosu nego vjerovati treneru da zna što radi.

P. S. Goda mi ne djeluje uvjerljivo i nisam neki njegov fan, samo dajem za pravo treneru da zna više od mene.
  • cibona
    6.1k
    Nejasno mi je zašto nema apsolutno nikakve rotacije. Pretpostavljam da hoxha ponovno ulazi u igru u 65. minuti kao prva zamjena?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Meni je isto malo nejasno zašto nije Vinlof, čovjek je ipak za naše uvjete dosta plaćen, mlad i očekivano je da igra. Opet, trener ima rezultat i treba mu vjerovati da zna razlog. Dobivamo u hendikepu
  • Odani Zgd
    804
    Bit će utakmica za sve,al ako bude igrao svaku 5-tu,pitanje kakva bude tada izvedba,ako nema kontinuiteta,nemožeš onda ni očekivat neku kvalitetniju izvedbu.
  • bobanzg
    21
    + Kule i Viljar i onda garbage time Soldo i recimo Mudri.
  • Pacho
    4.5k

Onda radije Villar + Vinlof ako vec moramo birat par.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.