• Omake
    11.8k
    Jedino iznenađenje mi je baš Živković na klupi, a nema Jakira jr
  • Zg123
    2.4k
    Vinlof ocito ne pase Kovi pa oba puta ga je i bio vadio kad je igrao u prvih 11 sto bas i nije tipicno za beka.
  • Dzoni
    1.9k

Nikakvo, ali je baš puno naših obilježja posvuda, kao da se na Maksimiru igra
  • Goncalo Santos
    625
    stojkovic je zreo za klupu isto, carini loptu, zeli uvalit neku caroliju na silu. Sebican postaje i onda siri ruke Belji kad mu ne doda.

Villar i Vinlof su morali pocet danas.
  • bobanzg
    21
    Unaprijed već znam da će sa Godom i Vidović bit nevidljiv.
  • NoSkillan
    32
    mozda probat vinlofa gurnit gore lijevo umjesto vidovica ‍ ️
  • hardek
    5.9k
    Meni se čini da je Vidoviću bitnije imati Stojkovića u sredini nego Vinlofa na beku. Jako dobro se razumiju i ponekad i zamjene pozicije
  • Maki2
    841
    Da se ne mogu Vinlofu dat minute u prvim utakmicama sezone kad rizika nema, jos k tome protiv Varazdina... Covjek nam je iduca velika prodaja i ako nije sad trenutak onda nikad nece bit. Razumio bih da Stojkovic igra vanserijski pa ga stitis sa Godom, ali ovo sto je Stojkovic odigro je ispod razine Villara.
  • Goncalo Santos
    625
    al ce bit vidljivo kad se hoxha saplete ko i svaki put svojim majstorijama
  • NoSkillan
    32
    sreca nasa da ove godine pricamo koji je bolji, a ne ko prosle godine kad smo komentirali koji je gori...
  • bobanzg
    21
    Nadam se da neće ulazit, ali po svem viđenom dosad iste zamjene se očekuju.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Ja sam u nepopularnim misljenjima stavio hot take da ce Goda bit startni bek. Ali moram rec da sam sam iznenaden nakon sto je Vinlöf startao u prve dvije tekme u kojima mi je izgledao vise nego dovoljno dobro. Papogotovo u slabijim tekmama ne vidim razloga da Vinlöf ne starta. Jer ak je protiv Osijeka na Pampasu mogao startat i odradit defanzivan dio na dobroj razini moze to prakticki u svakoj.
  • MarK
    1k
    Uskoro će i jokeri s klupe postati loši jer će izgubiti strpljenje. Nijedan ne započinje utakmicu ma kako dobar bio do sada. Po svemu viđenom do sada Vidović i Goda su trebali započeti s klupe, a Xoxa s tribine.
  • Goncalo Santos
    625
    Ja sam uvjeren da ulogu igra jezicna barijera, lakse se sporazumi s godom pa ubaci njega, jos je vinlof "dijete" kako kaze kova pa je u startu u drugom planu jer eto tako svi nasi treneri drze do te neke dobne hijerarhije sto je meni porazavajuce.
  • Marcinko
    790
    Vinlofa nema jer Kovačević vodi ziheraški ekipu, u prva 4 kola je koristio 14 igrača(ne brojim ove petominutne nastupe), Goda je iskusniji i to je jedini razlog zašto igra, nema drugog razloga, kao npr ne sviđa mu se, ne voli ga, itd. Jednostavno bira sigurniju opciju, kratkoročno dobro, dugoročno loše. Očekivan je takav pristup u startu ipak je ovo veliki skok za njega, no nadam se da će se polako opuštati i za njegovo i naše dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.