• T90d
    2.1k
    :lol:

Jazavac debeli

Dobro da nije ponovio izjavu od četnika iz Skradina o jedinom klubu koji ne proizvodi crnilo
  • Crni86
    14.7k
    To je pitanje za čelnike Hajduka, a ne za mene.Sibirski plavac

I taj isti lik ce onda pisat, prozivat i srat. Pa reci to je pitanje za celnike, ali ja mislim da ga se trebalo zastit i to je greska.

Ili reci torcida je u pravu, treba ih pobacat sve u more.

Naravno da nemas info, pita te se sta ti mislis o tome majstore. Pi**a na kvadrat. I neka ih dole u kruznom toku, svi okrecu glave na stvarne probleme, ali zato bu opet problem dinamo, bruno maric, hns i nezz kaj sve ne. A taj jurisic je najodvratniji lik medu svima njima
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    To je pitanje za čelnike Hajduka, a ne za mene.Sibirski plavac

Beskičmeni patetični jazavac nastavlja u svom tonu. Poklopac za svaki lonac, ali samo do Dugopolja. Naravno da se neće uhvatiti sekte i njenog upravljanja klubom, kao što riječi nije rekao dosad. Bitno da ne može leći spavati i probuditi se ujutro bez nekih drugih klubova na pameti.

Ne postoji licemjernija i patetičnija osoba na našoj novinarskoj sceni od Bernarda “Ne bi se štel mešat” Jurišića.
  • Sibirski plavac
    5.8k

Slažem se.

Iako, čak je u jednom dijelu podcasta rekao neš u stilu "trebamo se okrenut budućnosti, ne možemo se stalno vadit na Mamićevo doba, on je prošlost i trebamo gledat prema naprijed".

Nešto u tom stilu. Iskreno me iznenadilo da tako nešto dolazi iz njegovih usta s obzirom da je poznat po redovnom kmečanju kako ajduka "kradedu".
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Iskreno me iznenadilo da tako nešto dolazi iz njegovih usta s obzirom da je poznat po redovnom kmečanju kako ajduka "kradedu".Sibirski plavac

Zato kaj je Mamić daleka prošlost, a on nije idiot, samo je licemjeran. Otkad je Mamić u progonstvu klub je osvajao naslove, postizao najveće europske uspjehe u povijesti, promijenio upravu, navijači se izborili za demokraciju, došla su dva legendarna igrača na čelo kluba, a njih i dalje šamaraju gruzijski stočari, albanski slastičari i malteški gusari, pa ne može više koristiti Mamića kao izliku.

Vidiš da mu je jedino ostalo da viče na HNS i sudačku organizaciju, čim se to malo raščisti, morat će se, htio ne htio, okrenuti prema NH jer više neće biti niti jednog mogućeg razloga za spin da je Hajduk žrtva.
  • Marc
    542
    po pitanju se vidi da je Brkić vodio podcast, a ne Stjelja kužiš ti mene mi smo frendaći i igrali smo zajedno nogomet
  • ElDorado
    5.7k
    Ne kužim po čemu je on uopće relevantan da bi ga bilo tko slušao
  • Ivdzo11
    8.2k
    Naime, kako piše The Athletic, sportski portal New York Timesa, Foleyjeva grupacija Black Knight Football Club (BKFC) zaista pregovara o kupnji vlasničkog udjela u Rijeci, ali samo 25 posto.
  • NORTE
    19k
    kako piše The Athletic, sportski portal New York Timesa, Foleyjeva grupacija Black Knight Football Club (BKFC) zaista pregovara o kupnji vlasničkog udjela u Rijeci, ali samo 25 posto.Ivdzo11

Eto prilike Mišku da ovim dizanjem "badžeta" kluba sada ostavi dinamo 20 bodova iza sebe kako je rekao.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Ne kuzim cemu onda silni PR tekstovi ovih dana o preuzimanju Rijeke. Ispada da ce Misko i dalje drzat vecinu dionica. Cisto sumnjam da ce Mr. Glover v2 sa 25% udjela ulagat 10-15 milijuna eura godisnje.
  • Zg123
    2.4k
    Ovi Spanjolci sta su ih tovari doveli su fizicki nespremni znaci nece participirati sigurno bar 2-3 tjedna ako ne i vise
  • rokikaciga
    5.1k
    Dosli bez grama masti
  • FazeN
    1.7k
    Prva ponuda Rijeke za Pjacu odbijena - male pare nudi Rijeka što mi je rečeno. Morat će bolje i više
  • Crni86
    14.7k
    Bas me zaniima ukoliko pristane, kolika ce to svota biti. Kod nas bi u jednoj sezoni dobio 1,2 milijuna. Znaci ako mu ovi i nekim cudom ponude 600k (ne vjerujem), on ce novac kojeg se kod nas odreko zaraditi tamo u dvije sezone….

Ne znas tko bi u tom slucaju ispao ne inteligentiniji, Pjaca ili tarzan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet