• Pacho
    17.9k

Naravno :rofl:
  • T90d
    3k
    :lol:

Jazavac debeli

Dobro da nije ponovio izjavu od četnika iz Skradina o jedinom klubu koji ne proizvodi crnilo
  • Crni86
    22k
    To je pitanje za čelnike Hajduka, a ne za mene.Sibirski plavac

I taj isti lik ce onda pisat, prozivat i srat. Pa reci to je pitanje za celnike, ali ja mislim da ga se trebalo zastit i to je greska.

Ili reci torcida je u pravu, treba ih pobacat sve u more.

Naravno da nemas info, pita te se sta ti mislis o tome majstore. Pi**a na kvadrat. I neka ih dole u kruznom toku, svi okrecu glave na stvarne probleme, ali zato bu opet problem dinamo, bruno maric, hns i nezz kaj sve ne. A taj jurisic je najodvratniji lik medu svima njima
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    To je pitanje za čelnike Hajduka, a ne za mene.Sibirski plavac

Beskičmeni patetični jazavac nastavlja u svom tonu. Poklopac za svaki lonac, ali samo do Dugopolja. Naravno da se neće uhvatiti sekte i njenog upravljanja klubom, kao što riječi nije rekao dosad. Bitno da ne može leći spavati i probuditi se ujutro bez nekih drugih klubova na pameti.

Ne postoji licemjernija i patetičnija osoba na našoj novinarskoj sceni od Bernarda “Ne bi se štel mešat” Jurišića.
  • Sibirski plavac
    9k

Slažem se.

Iako, čak je u jednom dijelu podcasta rekao neš u stilu "trebamo se okrenut budućnosti, ne možemo se stalno vadit na Mamićevo doba, on je prošlost i trebamo gledat prema naprijed".

Nešto u tom stilu. Iskreno me iznenadilo da tako nešto dolazi iz njegovih usta s obzirom da je poznat po redovnom kmečanju kako ajduka "kradedu".
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    Iskreno me iznenadilo da tako nešto dolazi iz njegovih usta s obzirom da je poznat po redovnom kmečanju kako ajduka "kradedu".Sibirski plavac

Zato kaj je Mamić daleka prošlost, a on nije idiot, samo je licemjeran. Otkad je Mamić u progonstvu klub je osvajao naslove, postizao najveće europske uspjehe u povijesti, promijenio upravu, navijači se izborili za demokraciju, došla su dva legendarna igrača na čelo kluba, a njih i dalje šamaraju gruzijski stočari, albanski slastičari i malteški gusari, pa ne može više koristiti Mamića kao izliku.

Vidiš da mu je jedino ostalo da viče na HNS i sudačku organizaciju, čim se to malo raščisti, morat će se, htio ne htio, okrenuti prema NH jer više neće biti niti jednog mogućeg razloga za spin da je Hajduk žrtva.
  • Marc
    1.1k
    po pitanju se vidi da je Brkić vodio podcast, a ne Stjelja kužiš ti mene mi smo frendaći i igrali smo zajedno nogomet
  • ElDorado
    11.3k
    Ne kužim po čemu je on uopće relevantan da bi ga bilo tko slušao
  • Ivdzo11
    9.8k
    Naime, kako piše The Athletic, sportski portal New York Timesa, Foleyjeva grupacija Black Knight Football Club (BKFC) zaista pregovara o kupnji vlasničkog udjela u Rijeci, ali samo 25 posto.
  • NORTE
    24.6k
    kako piše The Athletic, sportski portal New York Timesa, Foleyjeva grupacija Black Knight Football Club (BKFC) zaista pregovara o kupnji vlasničkog udjela u Rijeci, ali samo 25 posto.Ivdzo11

Eto prilike Mišku da ovim dizanjem "badžeta" kluba sada ostavi dinamo 20 bodova iza sebe kako je rekao.
  • NitkoBitan
    36.9k
    Ne kuzim cemu onda silni PR tekstovi ovih dana o preuzimanju Rijeke. Ispada da ce Misko i dalje drzat vecinu dionica. Cisto sumnjam da ce Mr. Glover v2 sa 25% udjela ulagat 10-15 milijuna eura godisnje.
  • Zg123
    3.6k
    Ovi Spanjolci sta su ih tovari doveli su fizicki nespremni znaci nece participirati sigurno bar 2-3 tjedna ako ne i vise
  • rokikaciga
    14.4k
    Dosli bez grama masti
  • FazeN
    6.8k
    Prva ponuda Rijeke za Pjacu odbijena - male pare nudi Rijeka što mi je rečeno. Morat će bolje i više
  • Crni86
    22k
    Bas me zaniima ukoliko pristane, kolika ce to svota biti. Kod nas bi u jednoj sezoni dobio 1,2 milijuna. Znaci ako mu ovi i nekim cudom ponude 600k (ne vjerujem), on ce novac kojeg se kod nas odreko zaraditi tamo u dvije sezone….

Ne znas tko bi u tom slucaju ispao ne inteligentiniji, Pjaca ili tarzan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.