• FrenchMontana
    1.4k
    Tko su voditelji?
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Bravo ljudi! BRAVO! Konacno prava stvar i pravi ljudi koji ce pricati i zauzimat se za Dinamo u javnom prostoru. Podrzavam novcano i kako god.
  • Masto
    109
    Ocel dolazit kvasina u goste
  • Dudu 9
    857
    Božić je uranio ove godine.
    Hvala vam za ovo, baš me obradovalo.
  • ZgBlue
    624
    Na prvu mi odmah pada Tomislav Globan kao gost!
    Čovjek kojeg je jako ugodno slušat neovisno o temi.
    Da prepričava recept za kolače slušao bi ga dva sata.

Tako da apsolutno nebitno hoće li pričati o povijesti kluba, financijama, uefa koeficijentima...al svakako bih ga volio kao gosta u podcastu.
  • Progressive overload
    261
    Ljudi moji, jel to moguće!?
  • Alack Sinner
    4
    Mislim da bi trebalo razmisliti o terminu.

Hrpa podcasta koji se bave HNL-om ide u ponedjeljak tako da bi bilo super da se ide u nedjelju, pogotovo ako igramo u subotu.
  • Dzoni
    1.9k
    Hoće li biti kratkih isječaka videa na youtubeu/instagramu/tik toku gdje već da algoritam pogura podcast ili za sad nema toga još?
  • Niko1986
    3k
    Evo da uvodni hype iskoristim da se predstavim kao jedan od voditelja. Inače sam Niko Matičević, možda me već znate s Ofenziva podcasta ili ovdje s foruma gdje znam najaviti nekog novog igrača ili se žaliti što nisam stigao do karte za Bratislavu :rofl:. Najava je već sama po sebi bila opširna pa ću samo nadodati za sebe da sam član Dinama od drugog dana života (stari nije stigao prvi, i dalje mu zamjeram) i da već dugo godina imam godišnju. U projekt za sada krećemo kao podstanari, a cilj je uskoro napraviti vlastiti studio koji će biti pravi Dinamov kutak. Drugi voditelj će biti moj dobar prijatelj koji, između ostaloga, već neko vrijeme piše za Dinamovu reviju. Slobodno javljajte sve prijedloge, kritike i savjete. U drugoj temi ću malo podrobnije u prvoj epizodi.
  • Noel
    15.3k
    Ako je podcast ponedjeljkom vjerujem da će fokus bit na Dinamovoj prvenstvenoj utakmici koja je igrana za vikend i kad počne europske onda i o onoj utakmici koja dolazi taj tjedan.

No volio bi i da se u podcastu dosta vremena fokusira na branjenju imena Dinamo. Zadnjih godina u medijima i javnosti si svatko dozvoljava uzimat u usta ime Dinamo i klub Dinamo. Pišu se neistine, laži, obmane, blati se i vrijeđa klub na svim razinama. Ponajviše po tim raznim podcastima ti nekakvi miki maus likovi i voditelji osim što sami posprdno govore u Dinamu (iako su navodno Dinamovci) dovode i razne "stručnjake" koji imaju istu posprdnu notu prema Dinamu. Ne samo Dinamu nego i Zagrebu pa bi bilo lijepo i kad bi se čast Zagreba branila. Nadam se da će ovo također bit podcast di neće bit lijepih tonova, ulizivanja i usiljene objektivnosti prema najvećim rivalima.

Ponedjeljak 20:00h tolko se nisam veselil još od stare Petice na HRTu ponedjeljkom.
  • dBK
    243
    Samo naprijed Niko!
  • Niko1986
    3k
    Za prvi podcast tema će biti ždrijeb Europske lige i utakmica u Varaždinu pa neka pitanja većinom idu u tom smjeru. Ostalo sve će doći na red dok se uhodamo. Podcast je ponajviše i pokrenut iz razloga što treba netko tko će nakon pobjede protiv Rijeke reći da nije Dinamo dobio zbog penala, nego jer je odigrao vrlo dobro. Ostale teme poput povijesti, raznih gostiju itd. će doći na red kao svojevrsni specijali. Za sada je plan svaki ponedjeljak u 20 vikendom nakon što igra Dinamo. Iznimka bi bila eventualno kada bi Dinamo igrao ponedjeljkom što nije često.
  • Dudu 9
    857
    Ako je ikako moguće barem jednom mjesečno ugostiti nekoga od aktualnih igrača.
    S obzirom da ih osim izjava nakon utakmica skoro da i nemamo priliku čuti.
    Podcast je savršena forma da navijači saznaju nešto više o njima.
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Inače sam Niko Matičević, možda me već znate s Ofenziva podcasta ili ovdje s foruma gdje znam najaviti nekog novog igrača ili se žaliti što nisam stigao do karte za BratislavuNiko1986

Najbitnije pitanje za prvih par minuta podcasta, kome je smetao Mile? Zašto su te ugasili?
  • Niko1986
    3k
    To nitko ne zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.