• hardek
    5.8k
    Realno jako teško ćemo obraniti ove bodove ali nije smak svijeta i ako ne obranimo svih 17 bodova
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Ukrajinci pa kao nepopularno, ali njih tko prati malo detaljnije isto sere nemilo zadnjih godina. Iako, vjerujem da će Dynamo opet bit prvak
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Ljudi, Shakhtar je spao iz LP do Konferencijske i tu je prosao tek nakon produzetaka Servette. Dobri su sigurno, ali bas da je nesto garantirano?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Ne nije, krenuli su iz 1.pretkola EL kao osvajači kupa
  • Droljo
    20.7k
    Bude njih rijeka otresla za nas bez brige.
  • veselko tenžera
    5.5k
    najveća šansa je da ne budu prvaci jer s ovim ždrijebom njima je 14 bodova u skupini teški podbačaj.
  • Efes Pilsen
    12.6k
    U pravu ste, meni je ostalo u sjecanju da igraju duze kvalifikacije.. No, koji od ovih rezultata baca na dupe? Besiktas koji nije uspio proc Luausanu doma za KL? Finci?

Screenshot-20250829-172542.png
    Screenshot-20250829-171929.png
    Screenshot-20250829-171947.png
  • Pacho
    4.4k

A jedva usli sinoc. Bas za kurac.
  • Dzoni
    1.9k

Ne sjećam se kad je netko kao nositelj u svim kolima imao ovoliko težak ždrijeb valjda svako kolo osim 1.
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Ok, ali rezultat od toga je? Mislim Besiktas nije bas nista pokazao nakon toga. PAO je tvrda ekipa ok, ali sad su i Servette svemir? Da takav Shakhtar ne moze kiksat nego ce se nabrat bodova sigurno?
  • Dzoni
    1.9k
    ali rezultat od toga je?Efes Pilsen

A 5:0 protiv PAOK-a, poraz od Shelbournea kući i pičkaste 2 utakmice protiv Ludogoreca su sigurno pokazatelj da Rijeka se može nositi sa višestruko kvalitetnijom ekipom koja je 8 godina u nizu igrala Ligu prvaka do ove sezone. Dokle god se nešto ozbiljno ne promijeni u igri i ponajviše mentaltietu Rijeke, strepit će za bodove i protiv Noaha i Lincoln Red Impsa.
  • Efes Pilsen
    12.6k
    haha a sorry, ti o Rijekinim sansama ja vise o tome da ne mora znacit da ce Shakhtar dobit sve zbog koeficijent utrke.
  • Dzoni
    1.9k
    Da... tek sam sad skužio što sam napisao kao odgovor na taj komentar :grimace: , al što se tiče koeficijenta, mi smo u boljoj poziciji nego Shakhtar svakako radi većeg broja utakmica, a treba se dogoditi čudo da netko dobije baš sve, ekipa kao prošlogodišnji Chelsea
  • Ludovic IX
    9.7k
    mislim da 1-24 dobivaju bonus bodove. Za 17 bodova nam treba recimo 4 pobjede u skupini plus dva remija, 2,5 bonus boda i prolaz u 1/4 sa barem pobjedom i remijem i remijem i jednim remijem u 1/4 ( 1 bonus bod za ulaz u 1,4)

Mislim ds ova 3 koja imamo nisu bonus vec minimalni iznos kojeg možeš dobit
  • scooniepenn
    5.5k

Naravno da nista nije nemoguce, ali mislim da je 9 neki njihov plafon s obzirom na protivnike i gdje s njima igraju. Ova usporedba s lotom mi je dobra, jer im takve sanse dajem da odu do 12 odnosno prolaska dalje. :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.