• Goncalo Santos
    577
    Nije li upravo jedan od razloga zbog kojih se prekinula suradnja s lokomotivom taj da izbacuju "divlje" igrace bez jasno definirane pozicije. Kacavenda i Stojkovic su tamo igrali koju god poziciju je trebalo.
  • Nogo
    9k

Index doznaje :lol:
  • rokikaciga
    5.1k
    Sikic je razlog. Jedan jedini razlog je Sikic koliko sam ja upoznat.

A mali Krivak je po meni osmica, ali ima isti "problem" kao i Stojke. Sjetite se da je nama Stojkovic isto dosao kao ljevo krilo u klub.

Krivak do 1, 1.5m sa bonusima je brutalan posao po meni. Decko je stvarno vanserijski talent. Okomit, vidi se da drukcije udara loptu i ono najbitnije je to kaj kuzi nogomet. Treba ga skolovat pozicijski ali po meni top opcija za to nesretno desno krilo ove sezone
  • Dzoni
    1.9k
    Po meni, Krivak je pola ove Lokomotive, a kod nas bi bio korisna opcija kao zasad rotacija, osobito na desnom krilu. Ako je za ispod 800injak tisuća transfer, bio bih zadovoljan
  • Crni86
    14.6k
    Po meni je ovaj transfer ako se desi palac gore. Desno dobivamo opciju kao sto je vida lijevo i mozemo mjenjat cijelu koncepciju igre onda

A onda su vrata jagusicu zatvorena vjerujem.
  • ElDorado
    5.7k
    Bolji mi je od Jagušića. Brži, čvršći, okomitiji
  • Crni86
    14.6k
    Brži, čvršći,ElDorado

I to sam htio spomenut da je svakako bolje graden od jagusica, samim time i veci potencijal

#nohomo
  • Droljo
    20.7k
    Plačemo za desnim krilom već mjesec dana. Eto opcije. Ja sam za iako ga nisam gledao nešto ni pratio.
  • Paggini
    66.9k
    Krivaka na desnom krilu vidim kao Stojketa na lijevom, igraca koji ce operirati i u sredini te tako otvarati prostor beku, a i operirati kao klasično krilo.

Vanserijski talent, drago mi je da dolazi, pogotovo ako ga je naš skaut Šokota preporučio
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Krivak ima puno veći potencijal od Lisice… Ne dovesti njega bi bila greška al pari Fruku, Ivanoviću i Pasalicu….

Mislim pisao sam o Krivku otkad sam tu…
  • Zg123
    2.4k
    Krivak nije krilo, to se najbolje vidjelo u prve 2 tekme di je bio ofenzivno vezni u formaciji s 3 od iza di je bio najbolji pojedinac, a u zadnje 2 je bio ispodprosjecan kad ga se gurnulo na krilo u formacij s 4 od iza
  • badjibadara
    7.3k
    Dosta sam ga gledao u mlađim kategorijama i na posudbi. Takvu pljucu nema nitko nadaleko, a i ostali elementi igre su mu jako dobri. U međuvremenu su desila ta nesretna ozljeda, pa je pitanje koliko ga je usporila. I ne sjećam ga se kao krila, ili nisam gledao te utakmice.
  • vlatkomarkovic
    1.8k

To je zato sto Loksa ako im on ne igra 10ku nemaju poštenu 10ku i nema tko proigravati. Čovjek ima najvisu brzinu izmjerenu ove sezone….

Strašno je polivalentan…. Po meni nemoguć igrač….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.