• CastAway1986
    3.9k
    Kako je dobar ovaj desni bek Amar Dedić, stvarno odlično igra !
  • Mr Anderson
    13.7k
    Tko je ovaj lik u studiju HRT uz Ješea i Vikija?
  • KtcGoat
    1.1k
    Darko Jozinovic, snima s Profom u 8/24 preglede HNL kola
  • NORTE
    19k
    Prilika je da Rangers primi 9 komada.
  • Mr Anderson
    13.7k
    Dvije vrhunske obrane Kotarskog u par minuta.
  • Blueshadow86
    4k
    Tko je ovaj lik u studiju HRT uz Ješea i Vikija?Mr Anderson

Upravo to sam se i ja pitao.
    A već kad si spomenuo Ješea... znam da je on već poduže vrijeme u studiju, ali mi nije jasno gdje samo nalaze te jazavce da stručno komentiraju na nacionalnoj tv. Pazi, Vedran Ješe. Daj me nemoj zaj...
  • Jurki
    19.2k
    ovaj Brugge konstantno radi odlican posel.
    Utrpati Rangersu 9 komada (za sad) u dve tekme i to playoffa lige prvaka nije mala stvar.
  • Jaro
    10.7k
    Ovaj Fener je seoska momcad nakon 2 gajbe...
  • KtcGoat
    1.1k
    København 1-0
  • blue heart 72
    2.5k
    Kako naivan penal od strane Barišića
  • Mlađi referent
    14k
    Talisca specijalac
  • NORTE
    19k
    Talisca specijalacMlađi referent

Zasluženi žuti.

Rusofili će opet doma pognutih glava.
  • BeckaSkola
    101
    Drugi zuti da. Prvi po meni baš i ne
  • Mr Anderson
    13.7k
    Mance je sudjelovao u transferu Ivice Ivušića na Cipar, iako je tada već otišao iz Pafosa, a kako komentira što je prešao u Hajduk?

- U utorak navečer baš sam se sjetio njega, jako ga volim i cijenim, sjajan je dečko, a osim toga i iz moje je Rijeke. Kad je Pafos ušao u Ligu prvaka pomislio sam "Uf, uf, uf, Ive, jesi li mogao igrati Ligu prvaka?". Ali poštujem njegovu odluku, želim mu da mu je Hajduk bila najbolja odluka, iako nije izabrao klub po mojem guštu – nasmijao se Mance.

hehehe...

Druga je stvar što kod nas volimo podcjenjivati. Od hrvatskih klubova protiv Pafosa bi favorit za pobjedu bio jedino Dinamo. Nitko drugi.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Gledao sinoc sa dobrih mjesta Kopenhagen , cvrsta tekma ,prava kvalifikacijaska u kojoj se vidjelo da je toliko toga na kocki. Jake obje ekipe. Pobjedi donjela Kopenhagenova klupa ,a prije svega sjajnom Kotarski. Kako su ga primili i prihvatili. Man of the match . Dvije obrane zicera kad je bas bilo gusto. Šoticek bolji nego prvu tekmu, ali daleko najbolji kod basela mi je bio njihovi desno bek ,japanca Keigo https://www.transfermarkt.com/keigo-tsunemoto/profil/spieler/353886
    Jeben igrac. Leteci japanac. Cvrst u duelu, jak i u obranu i u napadu. Mislim da je Kopenhagen zasluzeno na kraju prosao. Osvojiti ce oni bodova u ligi prvaka. Rangers katastrofa , qarabag prosao, drago mi je sto te zemlja imaju svoje predstavnike u ligi prvaka. Radi se dobar posao ,scouting odlican. Za male novice se dovode dobri igraci koji se lako uklope i sistem. Bit ce interesantno Ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.