• Zagreb1992
    2.6k

A realno bi Jokić trebao skokove isporučiti danas ..Estonija bez prvog centra ali svejedno bi ga uzeo skokove danas..i čak asiste ..Gameplan bi trebao biti im isti kao u Denveru gdje će biti dosta i trčanja kroz blokove i dosta handofa ..A tu je Jokić maestralan ..Ako ga ideš udvojiti stvoriš višak i samo pošalje pas dalje
  • Ivdzo11
    8.2k
    Smijesno da Jokubaitis nije ulazio u 4/4 nikako... i ostane na 12 poena koje je zabio do polovice 3/4....

Krejci na poluvremenu vec 10
    Neemias na poluvremenu 15

Steta
  • BBBaranja
    3.9k

Meni je u asistencijama prosao :grin:
  • Ivdzo11
    8.2k
    ja sam kod sebe u BIH igrao asistencije njega... Ali gledao sam na Supersportu nije nista bilo osim poena... Pa sam onda napisao za poene... Ali eto da je imalo zanimljivija utakmica bila otisao bi lagano... Ovako za 17:53 min 12 pts 5 rbd i 6 ast
  • BBBaranja
    3.9k
    Jebeni Simonovic mi padne za pola koša,ostala 2 para prošla..
    Portugal bio poklon po 2.45,nadam se da je netko sastavio nešto dobitno iz ovih naših prijedloga :grin:
  • ksapi
    5.9k
    Kako mozete uopce pricati u smjeru ikakvog overa Jokica danas?
    Po meni je on na 20ak min, Srbija na +30 i under 18.5 poena Jokica je bio dobar par. Sad je to na 15.5 vecinom
  • Zagreb1992
    2.6k
    Prozingis razočarao danas opako ..Sengun asistencije rutinski isporučio
  • Zagreb1992
    2.6k
    Salin i Sengun prošli...Porzingis slab bio danas i bez trice ..šteta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.