• CastAway1986
    3.9k
    nije bio dobar , zabio je neki gol u utakmici koju nitko nije mogao gledati jer je bila zatvorena za javnost :lol:
  • Ruki93
    93
    daleko od tog da sam neki ljubitelj Špikića, al stavljati njega u kontekst s Cordobom je deplasirano. Kad bi barem Cordoba bio na razini da može odigrat pola od broja utakmica sto je Špikić odigrao.
  • FazeN
    1.7k
    Nastavno na temu RPGa i bekova,
    Unatoč naporima Škegre da prodamo Mikića, nećemo to napraviti.
    Odnosi Dinamo-Mikić pa skoro nikad bolji.

Nakon kiksa naših juniora protiv Belupa, sazvan je bio sastanak gdje je trener Leko pričao s igračima, ali je nakon sastanka pozvao Nou te mu uputio lijepe riječi za napredak i zalaganje na terenu.
    Isto tako Capellas prati redovno tekme i osobno je došao malom ovaj vikend i nahvalio ga.
    Cilj je bio popravit odnose koji su bili malo truli, sad je sve u redu.
  • scooniepenn
    5.5k

Što misliš ima li smisla Mikića dati na dvojnu registraciju u neki od zagrebačkih drugoligaša pa da se kroz sezonu u seniorskom nogometu dovede do razine da je iduće sezone u kadru 1. momčadi?
  • El Madrigal
    581

Kada krene Europa onda je u tom razdoblju tu i kup. Tako ce zasigurno biti mjesta za svakoga. Kako je Goda uletio ispred MPVa, kako je Stojke uletio ispred Villara, tako RPG opet može uletjeli ispred Valea. S jedne strane dok nisu došle utakmice 2 puta tjedno, u redu mi je da se potpuno nova ekipa uigrava sto duže. S druge strane, RPG ako je zdrav i ne radi probleme, treba dobivati 25-30 minuta kao ovi što ulaze na 15/20/25 minuta, možda u koju utakmicu kako bismo ga imali našpanatog i spremnog da uđe umjesto Valea, a da se to na momčadi ne osjeti.
  • Droljo
    20.6k
    Što misliš ima li smisla Mikića dati na dvojnu registraciju u neki od zagrebačkih drugoligaša pa da se kroz sezonu u seniorskom nogometu dovede do razine da je iduće sezone u kadru 1. momčadi?scooniepenn

A šta ti misliš?
    Ja mislim da ima smisla...
  • rokikaciga
    5k
    Cini mi se da to Mikicu nije bas napeto
  • scooniepenn
    5.5k

Meni definitivno ima smisla. Ipak bi dobio nešto seniorskog iskustva kad već nema Dinama II.
  • hardek
    5.8k
    Transfer Cordobe je skandalozan, kako je uspio proći liječnički kod nas a Titraouija su rušili zbog koščice u stopalu? Šta uopće je problem kod Cordobe?
  • marcio amoroso
    45.2k
    Transfer Cordobe je skandalozan, kako je uspio proći liječnički kod nas a Titraouija su rušili zbog koščice u stopalu? Šta uopće je problem kod Cordobe?hardek

Ozljeda se desila kod nas na treningu. Došao je zdrav.
  • hardek
    5.8k
    U tom slučaju velika šteta, možda je na posudbi negdje mogao proigrat pa da i dobijemo nešto za njega. Ovako na zimu će bit već godinu i po bez nogometa i vjerovatno ćemo ga se riješavat za džabe
  • CastAway1986
    3.9k
    Gledam danas neke transfere i vidim vecina napadaca za koje smo se navodno lani zanimali promjenili su klub ,Goduine Koyalipou završio na posudbi u Levanteu , Žan Celar na posudbi u njemačkom drugoligašu Fortuna Dusseldorfu , Adam Buksa prešao za 5M iz Midtyllanda u Udinese a Kevin Carlos za 6M iz Basela u Nicu..
  • NitkoBitan
    30.9k
    Poslao ga natrag u Loksu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.