• Laugreano
    4.8k
    Nema sanse. Stranac 99%
  • rokikaciga
    8.1k
    Decki, danas Kova izjavio da misli da nece vise biti pojacanja. Zavrsen prelazni ocito, a i Vlaovic se vratio pokeru do dugih nocnih sati :lol:
  • ElDorado
    8.2k
    to je on rekao neki dan na pressici ali nije baš bio tako egzaktan. Ali u pravu si mislim da više neće biti dolazaka.
  • NKDZ86
    6.8k
    ne znam kaj će nam više igrača, imamo ih dovoljno + Horvat, Zuflić...
  • Masto
    548
    I cordoba ostaje
  • Jurki
    20.9k
    ne znam kaj će nam više igrača, imamo ih dovoljno + Horvat, Zuflić...NKDZ86

Zato se trebamo odlijepiti od tovara cim prije, da ti klinci mogu dobiti minutazu.
  • rokikaciga
    8.1k
    Ma znam da nije rekao za Vlaovica, to je moja info :razz:
  • CastAway1986
    4.7k
    Ocito ima i dalje nekih optimista koji misle da ce Cordoba proigrati..Doduše i mene je držalo neko vrijeme..Po meni su Lisica , Bakrar i Topic u prednosti desno, Varela moze na obje strane tako da ce teško do neke minutaže..
    Kao i mnogi nadao sam jos nekom pojačanju na krilu ali ocito je to to za ovaj prijelazni rok sto se dolazaka tiče, svejedno ocjena 5!
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Jbt kako nam je mm metno za Cordobu. Kako se moze ozljediti kad nikad i ne igra ???,ovaj ce postati Novi Špika
  • Pacho
    11.8k
    Kaj se nije pisalo da je na pripremama bio dosta dobar? Pretpostavljam da ga se otpisalo skroz da bi ga se natjeralo da si nade novi klub. Sad kad je sve propalo bas i ne vidim smisao u tome da ga se ne prikljuci kad smo ionako tanki na krilima.
  • CastAway1986
    4.7k
    nije bio dobar , zabio je neki gol u utakmici koju nitko nije mogao gledati jer je bila zatvorena za javnost :lol:
  • Ruki93
    110
    daleko od tog da sam neki ljubitelj Špikića, al stavljati njega u kontekst s Cordobom je deplasirano. Kad bi barem Cordoba bio na razini da može odigrat pola od broja utakmica sto je Špikić odigrao.
  • FazeN
    4.5k
    Nastavno na temu RPGa i bekova,
    Unatoč naporima Škegre da prodamo Mikića, nećemo to napraviti.
    Odnosi Dinamo-Mikić pa skoro nikad bolji.

Nakon kiksa naših juniora protiv Belupa, sazvan je bio sastanak gdje je trener Leko pričao s igračima, ali je nakon sastanka pozvao Nou te mu uputio lijepe riječi za napredak i zalaganje na terenu.
    Isto tako Capellas prati redovno tekme i osobno je došao malom ovaj vikend i nahvalio ga.
    Cilj je bio popravit odnose koji su bili malo truli, sad je sve u redu.
  • scooniepenn
    6k

Što misliš ima li smisla Mikića dati na dvojnu registraciju u neki od zagrebačkih drugoligaša pa da se kroz sezonu u seniorskom nogometu dovede do razine da je iduće sezone u kadru 1. momčadi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.