• Danko
    2.2k

Denis je u par navrata prije početka sezone pričao kako on misli da će kulenović istisnut belju iz prve postave.
  • Rile
    109
    zato mi i je najdraži, pogotovo kad tovarima nejde a on glumi da je cool
  • Omake
    11.7k
    Denis je oženjen čovjek s dvije kćeri i u podcast zove osobe s više presuda za nasilje nad ženama, i to jednog lika koji je uživo na srpskoj tv ženu mlatio štakama. Mislim da to govorio koliko je dno od osobe ili je u najboljem slučaju amoralan hiperkapitalist.

Svakom pravom, u srcu istinskom navijaču je njegov klub svetinja. Svaki pokušaj omalovažavanja i vulgarizacije svetinje je smrtni grijeh, do mjere poziva na džihad. Sva ta tovarska stoka oko prgavog, zoki itd konstanto pljuju, seru, omalovažavaju i vulgarizaciju kompletan klub, igrače, ljude u upravi, legende kluba. I takvim ljudima (od kojih su neki definicija rasista i sovinista) konstantno daješ platformu da sve to rade. I Denisu i profi je podkast puno bitniji od Dinama. Dinamo je samo sredstvo ka nečem.
  • Laugreano
    4.6k
    Denis se uvlači tovarima, da nebi dobio negativne komentare. Bas ljiga od tipa. Gledao sam jedino kad bi Kvasina gostovao. Nisam cak siguran ni da je Dinamovac. Ono sto sam gledao nisam dobio dojam da za ikog navija.
  • Zagi
    11.3k
    Točno ovo.

Sjetite se ovih riječi kada mu dajete klik i time propagirate njegov rast.
    Samo blok, posvuda.
  • Hrc-Vg
    968
    Uvlači se srbima, uvlači se tovarima…Sve za klikove. Perasicama mu je bila super, davala mu je karte za ložu da besplatno ždere…Malo toga kaj DP radi mu je 100% dobro, uvijek postoji ali…
    Kurac od dinamovca, kurac od čovjeka… Mora se reći da jako dobro pripremljen za intervjue. To mu je jedina dobra odlika. Ja mu više ne dajem klikove.
    Jedini koji dobro predstavljaju prave Dinamovce su Kvasina i Brzi. Ovo sve ostalo su “ ne bi se šteli nikome zamjeriti” papci…
    Treba nam kvalitetnj dinamov podcast, mislim da bi to brzo postalo profitabilno za ekipu koja bi to radila…
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Denis se uvlači tovarima, da nebi dobio negativne komentare.Laugreano

Denis općenito gura tu jugoslavensku priču, mislio sam da smo završili s tim pizdarijama za klince koji ne znaju šta je bilo
  • hanibal
    13

Što se same Tribine tiče, sudjelovao sam kao aktivni član od 2016. do 2019., kada je službeno ugašena od strane Vingrida, koji je ujedno bio i nositelj ideje. Sve do sada, kada su je preuzeli Miho, Korda (koji vadi analitičke podatke samo kada odgovaraju narativu, kako bi udovoljio publici) te Paušić, koji je kao analitičar dosta konzervativan i oslanja se na mainstream metode primjene analize, što ga čini ispodprosječnim do prosječnim analitičarem u najboljem slučaju. Sama Tribina danas se svela na podcast za zadovoljavanje želja publike, dok je njezina prvotna osnova bila korištenje analitike (dok je Los bio u Tribini) i uključivanje publike kroz razne ankete, kvizove i mini-kolumne. Današnji narativ više nalikuje nogometnom podcast inkubatoru.

Sjećam se Mihine "KVAZI analize" prije godinu dana, kada se obrađivao Matanović koji je tada igrao s Hugom Ekitikéom i Marušom. Umjesto analize i predikcije na temelju podataka, rasprava se svela na dojmove i predosjećaje. Miho je tada izjavio da mu se ne sviđa kako Ekitiké funkcionira u Eintrachtu i da će se Matanović nametnuti ispred njega. To je najbolji primjer kako je Tribina izgubila intelektualnu dubinu i ozbiljnost. Sve se svelo na Mihino lupanje i pokušaje relativiziranja činjenice da Hajduk već 15 godina proživljava europsku sušu. Umjesto ozbiljnog prikaza putem ELO rejtinga i statističkih dokaza o europskoj katastrofi Hajduka – a samim time i hrvatskog nogometa, koji bi bez Dinama bio tek septička jama – dobivamo isprazna opravdanja.
  • BluePhone67
    5.3k
    Svaki Hrvat i Dinamovac koji ima imalo obraza i drži do svojih vrijednosti, nakon što mu je gostovao Dežulović nebi nikada više tog Denisa trebao pogledati bez obzira na temu.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Ove sezone mi na tribini djeluju malo objektivnije, čisto ok pričaju o Dinamu
  • ElDorado
    5.6k
    Paušić je očito dobio info. Jer je rekao "ostale utakmice nisam gledao ajd bok" i nestao. Nije htio normalno reći dečki dobili smo otkaz i prebaciti na neku zajebanciju. Još se poslije čulo kao da je nešto razbijao.
  • ElDorado
    5.6k
    čekaj dok ne zagusti
  • Crusades
    18.2k
    Napisao je u kometaru ispod podcasta da je znao čim je vidio da ga Sopa zove na mobitel prije početka podcasta.
  • hanibal
    13

4/4 utakimce,
    gol razlika 10:0,
    10/10 transfer rok odrađen u 35 dana isto toliko transfera ulazni/izlazni,
    obrana fenomenalno posložena,
    ekipa fantastično balansirana,
    sam trener ima kompletan arsenal raznih kombinacija i opcija: kako taktički,igrački i sistemskih,
    fantastična klupa,
    u 2 mjeseca barem 7-8 efikasnih automatizama ekipe,
    prekidi na elitnom nivou,
    kemija ekipe fantastična u ovakom kraktom periodu što je u timskom sportu najteže postići,
    --------------------------------------

od strane Tribine niti jedna konkretnija analitičko statictička analiza, nego samo lupetanje
    zašto stojković/villar igraju ili ne igraju, jer jedino o tome mogu prićati kako bi se udovoljio publici
  • Jos-Optimus
    7.3k
    ma ok, ali djeluje mi da su se malo prilagodili jer ih je dosta ekipe prozivalo za neobjektivnost.

lako moguće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.