• Danko
    2.2k

Denis je u par navrata prije početka sezone pričao kako on misli da će kulenović istisnut belju iz prve postave.
  • Rile
    109
    zato mi i je najdraži, pogotovo kad tovarima nejde a on glumi da je cool
  • Omake
    11.6k
    Denis je oženjen čovjek s dvije kćeri i u podcast zove osobe s više presuda za nasilje nad ženama, i to jednog lika koji je uživo na srpskoj tv ženu mlatio štakama. Mislim da to govorio koliko je dno od osobe ili je u najboljem slučaju amoralan hiperkapitalist.

Svakom pravom, u srcu istinskom navijaču je njegov klub svetinja. Svaki pokušaj omalovažavanja i vulgarizacije svetinje je smrtni grijeh, do mjere poziva na džihad. Sva ta tovarska stoka oko prgavog, zoki itd konstanto pljuju, seru, omalovažavaju i vulgarizaciju kompletan klub, igrače, ljude u upravi, legende kluba. I takvim ljudima (od kojih su neki definicija rasista i sovinista) konstantno daješ platformu da sve to rade. I Denisu i profi je podkast puno bitniji od Dinama. Dinamo je samo sredstvo ka nečem.
  • Laugreano
    4.6k
    Denis se uvlači tovarima, da nebi dobio negativne komentare. Bas ljiga od tipa. Gledao sam jedino kad bi Kvasina gostovao. Nisam cak siguran ni da je Dinamovac. Ono sto sam gledao nisam dobio dojam da za ikog navija.
  • Zagi
    11.3k
    Točno ovo.

Sjetite se ovih riječi kada mu dajete klik i time propagirate njegov rast.
    Samo blok, posvuda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.