• Droljo
    20.6k

Ti bi ostao na jednom desnom beku+ može to lisica odigrat?! Koji je jedino desno krilo u ekipi. Nemoj me zajebavat frende.
  • scooniepenn
    5.5k

Baš sam to htio komentirati. Dakle, na desnom krilu imamo samo Lisicu koji se tek treba dokazati. Imamo još manje na ovoj razini dokazanog Topića i Stojketa koji to može pokriti i sad će nominalno 1. krilo krpati desnog beka. Zašto me to podsjeća na RPG-a na lijevom beku lani. Što je sljedeće, da Goda izostanke Valinčića krpa. Ja se toplo nadam da te nebulozne eksperimente više nećemo raditi. Nitko normalan ne pušta RPG-a ako zamjena već ne čeka spremna potkraj ljetnog prijelaznog roka.
  • FazeN
    1.6k
    Haza je polovično u pravu, a polovično je bubnuo glupost.
    Vjerovatno barata informacijama da bi Dinamo prodao Gabriela da dođe ponuda od 3m i ja mislim da bi, snalazili bi se s Mikićem nekako ili doveli nekog beka brzo, ali ovaj drugi dio da nam Lisica igra beka, nikako.
  • mrgud
    503
    Mislim da Zvone poludi kada vidi da neko krpa neku poziciju koju ne igra i prvi on nebi dozvolio to
  • njurci10
    232
    A jel se nije razmišljalo da, RPG može biti alternativa Lisici?
    Mislim da bi mu ta pozicija iznimno odgovarala
  • emilperska
    11.4k
    Šta je s Cordobom?
    Nije vrag pa je i posudba u MLS propala?

Naš sin vjetra skautiran preko VHS kazeta :heart:
  • hardek
    5.8k
    Prilično sam siguran da je Bakrar 2. desno krilo u zamišljenoj hijerarhiji
  • Orc123
    13.1k
    Bakrar ne moze igrat na krilu ..... Moze Stojke ali s Bakrarom to nema nikakvog smisla....pogotovo desno krilo
  • striko
    2.4k
    Sad je sve super ali već iduće kolo, ne daj Bože, može doći ozljeda Valinčića pa ćemo kukati da igramo dva puta tjedno bez desnog beka.
  • Haza
    10.7k
    Ti bi ostao na jednom desnom beku+ može to lisica odigrat?! Koji je jedino desno krilo u ekipi. Nemoj me zajebavat frende.Droljo

Polako, pročitaj šta sam napisao, rekao sam da ako bi nam lova koju ćemo dobiti za Gabriela omogućiti da dovedemo za tu lovu desno krilo, da bi rađe išao u tom smjeru jer mislim da nam desno krilo puno više treba.
    Mi smo Milan pobijedili s Teofilom na desnom beku, iako FazeN piše da govorim gluposti, ali Lisica je još prošle sezone igrao desnog beka u Istri, plus imamo malog Mikića. Tovarima igraju klinci od 18 godina pod normalno, nama je drama recimo da imamo na desnom beku Valinčića, Mikića, Živkovića i Teofila.
    Općenito taj narativ imali bi samo jednog igrača, pa najjači klubovi svijeta na nekim pozicijama nisu duplani, a određeni profil krilnih igrača vrlo lako može odigrati pozicije beka.
    Dakle da zaključimo, ako bi dobili 3 milje eura za Gabriela, i kad bi tu lovu preusmjerili na dobro desno krilo, ne bi sekunde dvojio šta treba napraviti.
  • Haza
    10.7k
    ne daj Bože, može doći ozljeda Valinčića pa ćemo kukati da igramo dva puta tjedno bez desnog beka.striko

Šta ako se tovarima ozljedi Livaja, šta ako se Barci ozljedi Lewa, pa mogu nam se po toj logici ozlijediti i Valinčić i Gabriel. Nitko ne zna tko će se ozlijediti, a mi imamo kako sam napisao i bez Gabriela 3 igrača koji mogu pokrpati tu poziciju.
  • striko
    2.4k
    Poznata mi je sezona s krpanjem bekova. Šteta ne ponovit
  • Droljo
    20.6k
    Tovarima igraju klinci od 18 godina pod normalnoHaza

Je, ali mi ne želimo da nas guzi dinamo pančevo city...
  • FazeN
    1.6k
    iako FazeN piše da govorim gluposti,Haza

Ja jedno ti drugo, ja šumom ti drumom.
    Ne pišeš gluposti to nisam rekao.
    Već da je glupost da nam Lisica kao prvo desno krilo igra beka, to je za mene glupost ništa drugo.
    Sve u svemu RPG ostaje, ali ako dođe ponuda oko 3m ja se slažem s tobom, prodaja.
  • hardek
    5.8k
    A ti to znaš kako? Ne postoji negdje uzorak utakmica njegov na toj poziciji.

Ja ti kažem da je on doveden na tu poziciju zbog svojih fizičkih karakteristika, a sud da li može tamo igrati moći ćemo dati kad upise barem 400,500 minuta.

Iz nekog razloga Boban i Kovačević vjeruju u trenutni kadar što se krila tiče, al u globalu se slažem da smo kvantitativno dobri a kvalitativno upitni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.