• NKDZ86
    5.5k
    po meni može i mora puno bolje to sve bit. zadovoljan sam kaj imamo sve više robe, ali vizualno mi nije to to.
  • skener
    6k
    U nedjelju prijepodne stigla nam je i jedna zanimljiva informacija iz Maksimira. Dinamov Fan shop ispod zapadne tribine u subotu je prodao otprilike isti broj artikala, dresova, majici i ostalih suvenira kao prošle sezone kad je u plavom domu u Ligi prvaka gostovao Milan
  • Josip Frank
    66
    Zašto se nebi napravila ekspanzija van Zagreba, zašto ne napraviti službene shopove (naravno manjih dimenzija i s manjom ponudom nego u Zagrebu) u Brodu ili Karlovcu...

Oba grada su među najvećima u Hrvatskoj i uz to u cijelosti su plavi...
    Ako bi se fanshop napravio u Karlovcu u nekom trgovačkom centru, sumnjam da nebi ostvario dovoljan promet i da bi to klubu bilo opterećenje za budžet
  • NitkoBitan
    30.8k
    Vecina ljudi/navijaca posjeti Zagreb nekoliko puta godisnje, bilo trgovacke centre bilo utakmice, a tu je i web shop...
  • Papastrumf
    18.6k
    Zašto se nebi napravila ekspanzija van Zagreba, zašto ne napraviti službene shopove (naravno manjih dimenzija i s manjom ponudom nego u Zagrebu) u Brodu ili Karlovcu...Josip Frank

U planu je jedan od ova dva grada za sljedeću godinu.
  • Bruh
    1.1k
    znači Brod
  • NORTE
    18.8k
    Vjerujem da je to SB i to je baš fantastičan potez.
  • Odani Zgd
    794
    Ako ideš na manju ponudu onda ga bolje i ne otvarati,kupovna moć ljudi u Karlovcu i Brodu nije ista kao u Zagrebu....ljudi u tim mjestima ionako rade samo da bi preživjeli
  • duksy
    443
    Generaliziraš bezveze. Znam gro ljudi iz oba ta grada i baš nitko od njih ne radi samo da bi preživi, žive jako dobro.
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Brod je na granici, koliko sam skuzio i smjestajni kapaciteti su redovno jako dobro popunjeni, a uz to kad sleti dijaspora za blagdane.. Grad je podijeljen, istina, ali ima potencijala.
  • Paggini
    66.6k
    ljudi u tim mjestima ionako rade samo da bi preživjeliOdani Zgd

A svašta i ti pričaš, mogu ljudi potrošiti mjesečno 50-60 eura za majice, dresove, gluposti iz shopa, kao što troše i na webshopu...

Ali poanta otvaranja shopa u drugim gradovima nije neki bolesni profit koji ćemo dobiti, nego širenje Dinama i "zapišavanje" teritorija za definitivno uspostavljanje plavih gradova, počevši sa KC/SB, a otvaranje shopa na simboličkoj razini enormno puno bi značilo dinamovoj zajednici u tom gradu, ili u slučaju SB-a, cijeloj Slavoniji.
  • Eduardo
    25.8k
    slažem se, u potpunosti promašen upis. Kupovna moć se možda razlikuje, ali svesti čitave gradove na "puko preživljavanje" je u neku ruku čak i uvredljivo, a svakako potpuno pogrešno. Ima i u tim gradovima kao i u drugima dovoljno onih koji žele i mogu si priuštiti kupovinu znatno skupljih stvari nego što su one u klupskom shopu samo im to treba biti dostupno.
  • Mlađi referent
    14k
    Pretpostavljam da je skupo kao vrag, ali postoji li svemir u kojem bi mogli dočekat fan shop na aerodromu?
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    Pretpostavljam da je skupo kao vrag, ali postoji li svemir u kojem bi mogli dočekat fan shop na aerodromu?Mlađi referent

Ako je skupo i mozda na ovaj broj dolazaka neisplativo, pokusati zakupiti jedan dio dućana u Duty Free Shopu. Vidio sam npr da je to Lazio napravio na Fiumicinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.